Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judoglowy

sytuacja w kraju za PO

Polecane posty

to se polactwo podeliberowalo, hahahahahaha morda w kuvel miejsce w szyku i za robote sie brac jezeli chcecie miec. i cicho jak madrzejsi tego swiata dyskutuja

Gość Oborowy Shatyn z PGR-u
Ferdynand ty zboczeńcu. Spadaj do Grodzkiego i Biedronia :P

to se polactwo podeliberowalo, hahahahahaha morda w kuvel miejsce w szyku i za robote sie brac jezeli chcecie miec. i cicho jak madrzejsi tego swiata dyskutuja ty jesteś niedojebany to zamknij mordę

Gość te, judogłowy
wypad stąd

Żyd i przygłup a myślałem, że oni są rozgarnięci wszędzie są czarne owce Shalom rabbi ja już nie piszę, ale mam nadzieję że i ty skończysz

Gość Oborowy Shatyn z PGR-u
22:30 [zgłoś do usunięcia] Ferdynand Pryczszyc się robactwu uzwojenie poplątało" Tobie ferdek to zwoje na mózgownicy się wyprostowały :P

trollo lollo. wyprowadzę cię z błędu, bo żal patrzeć. jedynym przygłupem tutaj jesteś ty sam... jestem podszywem Pryszczyca, więc jeszcze raz powtarzam: kup se tłuku binokle i przestań się pogrążać

chuj mnie obchodzi kim jesteś internetowy mitomanie możesz być nawet Agnieszką Radwańską, ważne że pierdolisz jak potłuczony

Gość ptasiek nastroszony czyli
jebany penitencjariusz kliniki dla umysłowo chorych w Gniaźku Dolnym znowu atakuje

Gość ptasiek nastroszony czyli
w dodatku zapryszczony, lalusiowaty, nieudacznik z Polski któremu sie wydaje, że jest żydem... Dzwonię do Tworek stamtąd nie spierdolisz

hahahahahaha ty poniatoszczak hahaha az mi cie zal tepy zabiedzony goju i tak od wiekow nakrzyczy se taki a potem pod lumpeksem cfaniak grozny gniewny stoi by swej zonie majtki Madonny z czasow gdy jeszcze dziewica byla zakupic. hahahahahaha ot polskie cfANIAKY TE poniatoszczaky hahahahaha

Gość Ferdek,żydowska szumowina
:o

Gość konserwowowa
haha żałosny topic wpadłam tylko to napisac