Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem psychichnaa

Ratunku

Polecane posty

Gość jestem psychichnaa

pomozcie bo jestem idiota mam prawie 30 lat na karku i jestem kleptomanem, bulimikiem i klamcom i nie daje rady nie chce juz taka byc chce z tym skonczyc, nie mam przyjaciol jestem sama moje zycie jest puste nie satysfakcjonuje mnie nic bo choc mam pieniadze to nic mnie nie cieszy kupuje rzeczy ktorych nie potrzebuje wiec chyba to zakupoholizm

Gość nie słuchaj ich
do psychologa ?

Gość jestem psychichnaa
wymyslam niestworzone histroie, klamie, plotkuje wszystko koloryzuje zapedzam sie w to tak ze trace poczucie rzeczywistosci, kradne tak jestem zlodziejem drobne rzeczy ktoryhcn ie potrzebuje i ktore moge kupic zarabiam sporo, nic mi sie nie chce nie mam pasji w zyciu jak to zmienic?

Gość raz chłopaczek raz dziewczynka
eeeeeeeeeee wiesz że piszesz w 2 osobach ?? raz jako facet raz kobieta

Gość jestem psychichnaa
mylse zeby pojsc ale nie mieszkam w pl i boje sie czy w moim stopniu rozumowania w obcym jezyku jestem w stanie zrozumiec cos z tychc psychologicznach rzeczy rozmawiam w stopniu komunikatywnym i rozumie tez ale czy psychologa zrozumie?

Gość el chulo.
Skoro piszesz,że wymyslasz niestworzone historie to jak mamy ci wierzyć,że to co piszesz to prawda?

Gość jestem psychichnaa
poprostu jka cos relacjonuje dodaje od siebie jakies urozmiacenia i wychodzi bajka nie umie nic nie dodac zeby nie ubarwic historii

Gość nie słuchaj ich
znaleśc pasję ? po co kradniesz skoro masz pieniądze ? (znaczy nie że należy jak się nie ma) Chyba jesteś treochę przypadkiem tzw " Że pieniądze szczęścia nie dają" No i to kurki jak można nie mieć pasji ? Zarabiasz tak duzo, że nie masz na co wydawać ? podać numer konta ? :D Żart!

Gość jestem psychichnaa
jak bylam mala bylam gruba - nie bylam akceptowana, wiec zeby inne dzeici zwrocily na mnie uwage zaczelam klamac, wymyslac itd moja mama ostro mnie trzymala i wiele wymagala musialam byc najelpsza - ciagle gdy nie bylam byla nie zadowolona bo zawsze moglo byc lepeij wymslalam rozne rzeczy i histroie zeby sie jej przypodobac, zazdrosicilam innycm akceptacji wiec kombinowlaam jakby tu zworcic uwage wiec kradlam jej pienadze i kupowalam ciuchy zeby cos miec i zdobyc zainteresowanie innych, wpadlam w kleptomanie ktora trwa do dzis ciagle tez stawiam sobie jakies wysokie poprzeczki musze byc najlepsza najchusza najladniejsza to jest chore wiem ale nie potrafie ianczej funkcjonowac mam bulimi bo nie potrafie utrzymac wagi i boje sie jak przyztyje to znow bede taka jak kiedys zamnkniete kolo mam juz tego dosc chcialabym z tego wyjsc zamknac to za soba mam wszystko, dob, dziceci meza a z drugiej strony czuje sie pusta nie wiem po co kupuje cialge nowe ubrania jak nie mam gdzie w nich wyjsc ludzie mnie luba ale nie mam przyjaciol no moje 2 koeltzanko przyjaciolki z dziecinstwa pozatym nie mam bo wszystkich p czasie do siebie zrazam chcialabym inaczej ale nie potrafie :(

Gość jestem psychichnaa
przepraszam ze bledy