Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona11111111111111111

Problem z hormonami, a ciąża.

Polecane posty

Gość Zaniepokojona11111111111111111

Witam Was. Czy, któraś z Was bardziej doświadczona ode mnie mogłaby mi powiedzieć jak to jest z tymi hormonami ? Nie wiem dokładnie z jakimi hormonami mam problem jestem przed badaniami muszę na nie długo czekać, bo mam problemy z miesiączką, a lekarz kazał się zgłosić do szpitala w pierwszej połowie cyklu czyli zaraz po miesiączce. U mnie jest tak czasami mam miesiączkę 2-3 razy w miesiącu czasami wcale i strasznie przytyłam w ciągu dwóch miesięcy. Do tego mam nadżerkę, która mnie niepokoi, bo moje rówieśniczki nie mają takich problemów. Stąd moje pytanie do Was czy problem z hormonami może powodować problemy z zajściem w ciąże w przyszłości. Oczywiście zapytam mojego ginekologa przy kolejnej wizycie o szczegóły, ale teraz chciałabym wiedzieć jaka jest wasza wiedza na ten temat, niepokoje się i chciałabym wiedzieć jak najszybciej. I ogólnie coś na temat mojego problemu. Dziękuje za każdą odpowiedź.

Ja mam problem z hormonami a dokładniej z dhea-s ... Lekarza mówili że będzie mi bardzo ciężko zajść w ciążę i przepisali leki. Stwierdzili że jeżeli będę chciała zacząć starać się o dziecko to tylko zaraz po odstawieniu tab. I po 2 latach faszerowania się chemia odstawilam ten a po 2 mis okazało się że jestem w ciąży. Ciąża przebiegała wzorowo..

Och pocieszyłaś mnie :) dziękuje. Teraz tylko czekam na badania i dalsze leczenie... Mam nadzieje, że nie będzie to nic strasznego. Pozdrawiam :)