Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuszkowaaaa

ból brzucha pomocy

Polecane posty

Gość brzuszkowaaaa

w sumie nie wiem po co zakladam ten temat ale nie wiem gdzie juz szukac pomocy mam bule brzucha od tygodnia ostatnio wrecz kłucie w boku..po wielu badaniach lekarze nie wiedza co mi jest i stwierdzili ze to stres heh..kupe drogich lekow..ktore nic nie pomagaja..nic z tego nie rozumiem a nadal boli ze ledwo sie ruszam:(((

Gość brzuszkowaaaa
wrr i zero odzewu

ciężko powiedzieć co cię kłuje, bo nie opisujesz tego zbyt dokładnie, na jelita dobre są probiotyki np. lactoral rozpuszczony w wodzie, jeśli to wątroba to powinnaś zmienić dietę i zrobić badania, po twoim opisie wnioskuję, ze może to być wszystko... stres również ma wpływ na ból brzucha

Gość cHoChLicA
Mnie niby bolały jajniki.Pobiegłam do ginekolożki,zbadała mnie i stwierdziła,że zapalenie przydatków.leczyła mnie 2ma antybiotykami:)Jeden musiałam odstawić,bo go nie tolerowałam:)Później drugim.A po oksesie znowu bóle:( Wysłała mnie do szpitala,gdzie stwierdzili,że to na 1000% nie od przydatków,trzymali mnie tydzień podając jakieś tam leki.Niby pomogło,ale w środku cyklu znowu bóle się pojawiły:( Znalazałam innego lekarza i na bóle zasugerował ziołowe tabletki uspokajające,bo uważał,że to od stresu:)I faktycznie miał rację:)