Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonyaa.

Drugie konto mojego faceta - zapytać go czy nie?

Polecane posty

Gość sonyaa.

Mamy dostęp do swoich e-maili i innych pierdol w internecie. Ostatnio weszłam na jego pocztę (robię to co jakiś czas) i przejrzałam wyciąg z banku. Oboje posiadamy konta bukmacherskie i korzystamy z nich wzajemnie. Odkryłam że zrobił wpłatę na konto, ale nie na żadne z naszych. To już trzecia taka sytuacja. Raz go zapytałam o to, to odpowiedział że absolutnie nie ma żadnego drugiego konta i wpłaca pieniądze na konto szwagra, w co nie chce mi się wierzyć, bo musiałby mieć dostęp do jego konta. Czuje, że od dawna mnie oszukuje z tym kontem, ale prosto w oczy się wypiera. Zawiódł mnie już nie raz, więc jestem podejrzliwa. Teraz jestem po prostu wściekła i mam ochotę mu postawić warunek albo mi to udowodni albo "do widzenia". Zapytać go znowu czy odpuścić sobie?

Gość lapeczkowaaaaaaa
wez pod uwage konsekwencje. jesli zapytasz, a odp. bedzie podla, co zrobisz? czy bedziesz gotowa z ta wiedza z nim zyc? czy uznasz, ze jest to powod, by ostatecznie odejsc?

Gość sonyaa.
To bedzie powod by odejsc, bo pytalam nie raz i kolejnego klamstwa bym nie zniosla, nawet jesli chodzi o taka blaha sprawe.