Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana anna

Obmacywanie przez faceta na 4 randce?

Polecane posty

Gość zdołowana anna

Spotykaliśmy się 2 tyg.pare dni temu na 4 spotkaniu mnie pocałował i zaczął obmacywać...powiedziałam,że ma przystopować, ze to za wczesnie.....a on spytal czy lubie sex w ogóle? Później sie ode mnie odsunął...żadnego przytulenia,pocałunku......na pożegnanie pocałowal,a wczoraj mi napisal,że nic z tego nie bedzie,bo jestesmy z roznych bajek :( dobrze rozumiem,że chodziło mu tylko o sex?:(

Gość ahhhhhha...
Obrzydliwe, o fuj, ci mężczyźni! same kłopoty z nimi.

Gość KogOt-przez O
Glupi ten facet,mogl dac na wstrzymanie,po jakims miesiacu lub dwoch sama bys mu dala ;) Faceci chca wszystkiego za szybko a pozniej babki ich olewaja,lepiej troche poczarowac,zaczarowac a pozniej fajnie sie relaksowac.

Gość lapeczkowaaaaaaa
No raczej zalezalo mu na seksie ALe wiesz, to dobrze, ze byl szczery w tym wszystkim i wczesnie to wyszlo na jaw. Nie marnowalas czasu,a roznie z tym bywa:O

Gość nie wiem jak zagadać
tak dobrze rozumiesz ;)

Autorko tyle dobrze że chociaż na 4 randce a nie na pierwszej jak to u mnie było :O miałam go dosyć, więcej się z nim nie spotkałam ;)

Gość lapeczkowaaaaaaa
Autorko, ile lat ma ten facet? Bo ja tez spotykam sie z kims, jest po 30stce i dopiero na 9 spotkaniu doszlo do jakiegos kontaktu fizycznego.

Gość zdołowana anna
zaczarowana tez bym sie z takim co na 1 randce juz by chcial sie wiecej nie spotkala... lapeczkowaaaaaaa--on ma 33 lata ale rocznikowo 34...

No ale fajny był, dobrze mi sie z nim rozmawiało. Nienawidze takiego zachowania, że jego łapska wszędzie wędrują i trzeba odganiać. I to jeszcze na pierwszym spotkaniu :P

Gość sdfxcb
Szkoda, że takich co Was szanują macie w dupie albo maksymalnie tylko jako kolegów.

Gość Dorodny Marcin
Gorące trzyciechy rucha się na pierwszej randce, najdalej na drugiej. Jak nie ma ruchania, to nie ma gadania o kolejnej randce. Ten od czwartej i tak był wyjątkowo cierpliwy :P

Gość Dorodny Marcin
Zaczarowana18, młodaś to jeszcze głupia :P Szacunek nie ma nic wspólnego z obmacywaniem czy seksem.

Gość zdołowana anna
ja nie mam jeszcze 30stki:D

Gość Dorodny Marcin
Nasteczki, tradycyjnie, na trzeciej :)

Gość Dorodny Marcin
Ja tam zawsze rucham na 1 spotkaniu bo tak się zachowuje PRAWDZIWY MĘŻCZNA

Gość lapeczkowaaaaaaa
gdyby mu rzeczywiscie zalezalo na tej znajomosci to pogadalby z Toba o tym itd, a nie wielkie pozegnanie. Wczesniej nie bylo wiadomo o co mu chodzi? Pewnie poznaiscie sie przez net? Wiadomo bylo czego szuka? Czy ukrywal sie? A do tego osttaniego spotkania jakis kontakt fizyczny on inicjowal?

Gość wiele nie lubi seksu ale
macanko moze byc.. sczegolnie jesli dziewczyna sie sexi ubiera - macanko to jest toi!

Gość gfdvgdf
Facet musi Cię wymacać przynajmniej do tego 4-5 spotkania bo inaczej to ciota.Jak chcesz ciotę to śmiało szukaj takich.

Gość Jak mnie kobiety czasami
drażnią... jedne chcą się obmacywać od razu nie zrobisz tego ŹLE i od razu na razie Ci mówią bo nie zaiskrzyło. Inne to dotkniesz od razu obraza majestatu... na 4 randce to normalna sprawa pani Anno...

Gość zdołowana anna
lapeczkowaaaaaaa---tak poznalismy sie przez neta... wiesz wczesniej wydalam sie oki taki ugodowy,do rany przyłóz...co prawda ostatnimi czasy pisal mi jakies eski odnosnie mycia pleców,masazu itp. ale uwazalam ze to taki flirt i tyle...czy byl wczesniej kontakt fiz?No jakies niby przypadkowe dotkniecia ramienia,buziak w policzek...to wszystko...

Gość zdołowana anna
na 4 randce?to chyba zalezy dla kogo....jesli wczesniej byly by juz jakies pocalunki czy cos to mozna zrozumiec,ale nie ze 1 raz mnie caluje i od razu chce isc na calosc...poza tym ja nie jestem z kobiet ktore ida do lozka po 2 tyg znajomisc...faceta trzeba poznac,zaufac wiec z 2-3 miesiace musi poczekac....

Gość lapeczkowaaaaaaa
zdolowana... no juz nic nie poczniesz z nim. Ale to prawda, ze tak zle, tak niedobrze. Bo moj znajomy do 9 randki w zasdzie nie wykonal zadnego gestu wobec mnie! i mialam takie poczucie, ze moze mu sie nie podobam... Ale w takim razie po co by umawial sie ze mna? Choc mialam opcje, zemoze umawia sie, bo traktuje mnie po prostu jak kolezanke itd... No, ale po 9 spotkaniu zmienilo sie sporo. Anna, a kiedy spotykaliscie sie, logowal sie wciaz na tym portalu na ktorym sie poznaliscie? Czy poznaliscie sie w jakis inny sposob>

Gość 86454
Dziś nie ma czegoś takiego jak szacunek do kobiety macie się nam oddawać jak najszybciej bo jak nie to pójdziemy do innej co się odda. Kumasz!!!

Gość zdołowana anna
lapeczkowaaaaaaa----nie mam gwarancji czy sie logował...ale mysle ze tak...bo mialam go w podglądaczu bo nawet moj profil ogladal... a Ty z tym facetem sie nie spotykasz juz? wiesz ja widzialam ze mu sie podobam,czulam to poza tym sam mnie pytal czy wierze w przyjazn damsko-meska bo on nie...ja tez nie...wiec nie bralam pod uwage opcji ze jestem tylko kolezanka...

Gość zdołowana anna
najbardziej tylko pojac nie moge tego,że on wiedzial ze wczesniej spotykalam takich facetow ktorym zalezało tylko na jednym ... i jeszcze mowilam ze sex jest dla mnie dopełnieniem w zwiazku a nie najwazniejszy a on mimo to ciągnąl tą znajomosc.......

Gość liczba 3498
zdołowana anna na 4 randce?to chyba zalezy dla kogo....jesli wczesniej byly by juz jakies pocalunki czy cos to mozna zrozumiec,ale nie ze 1 raz mnie caluje i od razu chce isc na calosc...poza tym ja nie jestem z kobiet ktore ida do lozka po 2 tyg znajomisc...faceta trzeba poznac,zaufac wiec z 2-3 miesiace musi poczekac.... a co tam 2-3 miesiace,niech pokaże ,że jest godny ,wydłuzyć okres do 40 lat jejku,ale co niektórzy mają wysokie mniemanie o sobie