Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzwina syt na all

Dziwna sytuacja na allegro

Polecane posty

Gość Dzwina syt na all

chciałam zalicytować w tej aukcji http://allegro.pl/barbie-mini-b-dwa-domki-dla-modnisi-i2444873281.html ale ta osoba p...2 podbiła wysoko cene, potem sprzedajacy usunał licytujacego a teraz znowu wystawił i znowu ta osoba podbija cene i to we wszystkich jego aukcjach http://allegro.pl/barbie-mini-b-dwa-domki-dla-modnisi-jak-nowe-i2466717436.html w tych zakończonych też http://allegro.pl/butki-baletki-srebrne-jak-nowe-rozm-34-i2325841517.html czy to nie narusza regulaminu all?

Gość kasienka_kasienka
Często tak robią, podbiają ceny. Czasem gdy przesadzą i podstawione osoby wygrywają aukcję to po prostu wystawiają za jakiś czas ją na nowo. Mam jednego ulubionego sprzedającego ubrania, często widzę że dany ciuch pojawia się po 2-3 tygodniach (w tym samym rozmiarze i opisem- to ubrania używane w większości więc cieżko byłoby zdobyć drugą identyczną rzecz) i licytacja od nowa. Sa to rzeczy naprawdę unikalne czasem dlatego watpie ze trafiła mu się druga taka sama... Możesz napisać do allegro?

Gość Dzwina syt na all
właśnie sie zastanawiam czy tego nie zgłosic, bo to serio chamskie, jak cos wystawiam to od kwoty która mnei interesuje, albo minimalna, a tu takie podbijanie sobie czy zgłoszenie do all jest anonimowe?

Gość na allegro to są dupki
Takie zachowanie zabronione jest w regulaminie allegro, napisz im wiadomość, że ktoś "podbija ceny" u tej osoby i czekaj na odzew. Ja bym tak zrobiła, bo to wkurwiające jest. Chcą sobie więcej na Tobie zarobić.

Gość dddddddd
na allegro są naprawde różne cudaki kiedyś w kup teraz bioderma krem kosztowała 49 zł , jak wysłałam zapytanie o termin przydatności pan sprzedający podniósł cene na 65 bo pewnie wyczaił , że kupię no ale niestety rozczarował się sępy

Gość pewnie próbował sam siebie
przelicytować z drugiego konta aby podbić cenę naciągacz - trzymać sięz dalek od aukcji tej osoby

Gość Dzwina syt na all
myśle ze zgłosze to do all, tylko czy odbywa sie anonimowo, nie chce z kimś sie potem uzerać/??

Gość Dzwina syt na all
raz wylicytowałam sukienke, biala jak nowa, super, extra i wogóle a potem sukienka przyszła z zółtymi plamami pod pachami, ludzie wstydu nie mają :/

Gość aleks32
zgłoś to allegro, niech sobie nie myślą pozdrawiam www.meblenet.pl