Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna, bo piękną jest kazda

Co najlepszego i co najgorszego!?

Polecane posty

Kochani co najlepszego i co najgorszego Was w życiu spotkało? U mnie najgorsze- Zdrada męża Co najlepsze- Mam piękną córeczkę poza którą świata nie widzę;)

No i niestety ale od godz 10:00 do 20:00 musze przytrzymywać kredens w kuchni bo zaczyna sie największy ruch na PKS-e obok którego mieszkam.

Gość ladyAkaakakakakakakakakakakak
najlepsze-przygarnięcie mojego ukochanego kota najgorsze-śmierć dziadka-jedynej osoby, która poświęcała mi swój czas i zawsze pytała co u mnie, jak się czuję..przydałby mi się dzisiaj. I może jeszcze złe wyniki krzepliwości krwi, wykluczające operację, która powinna być w zeszłym tyg.

Gość GHAH GIERAhamze 666 JWWD!
Najlepsze to gra Burning Fight na automaty coin up neo geo zwane, a jajgorsze, że PICCA und HLEP nie za smaczne und patyczakom skrzydła wyrosną tak za okołó 1578 lat i patyczaki odlecą wysoko do nieba w kosmos i już nigdy na planetę ziemia tutaj do nas nie wrócą!

Gość GHAH GIERAhamze 666 JWWD!
Najlepsze to gra Burning Fight na automaty coin up neo geo zwane, a najgorsze jest to, że PICCA und HLEP nie za smaczne und patyczakom skrzydła wyrosną tak za okołó 1578 lat i patyczaki odlecą wysoko do nieba w kosmos i już nigdy na planetę ziemia tutaj do nas nie wrócą!

Drejfus, a ja liczyłam na to ,że napiszesz o pdfie;)

Gość ech widac, ze
Najlepsze to gra Burning Fight na automaty coin up neo geo zwane, a najgorsze jest to, że PICCA und HLEP nie za smaczne und patyczakom skrzydła wyrosną tak za okołó 1578 lat i patyczaki odlecą wysoko do nieba w kosmos i już nigdy na planetę ziemia tutaj do nas nie wrócą! o to to to to......

Gość Pinkny i namintny
Mnie żona zdradziła :(

Gość Pinkny i namintny
a jeszcze najlepsze: ładny kredens i śliski szeleszczoncy dres

To Tobie zwiał śluz;>?

Gość musze wyjsc z domu
a mi sie nie chce :-S

Gość Pinkny i namintny
Kredens w moim mózgu wciąż siedzi, o kredensie myślę budząc się rano we dnie i w nocy.. kredens widzę jak sram i jak po alkoholu czkam.. wszędzie kredens w oczach mam.. nudzę się co dzień bo wakacje mam, więc bzdurami na forum kafe sram.. o kredensie który wciąż w głowie mam..

Gość Pinkny i namintny
A teraz ide przytrzymywać kredens bo zaraz przyjedzie PKS z Włoszczowej.

Piękna, najlepszą rzeczą jaka Cię w życiu spotkała jest to, że się urodziłaś. Wszystko inne, co przychodzi Ci obecnie do glowy da się pewnie upchnąć gdzieś w pierwszej dziesiątce :p

Gość Pinkny i namintny
tak było go bardzo dużo i gołym okiem było widać (materiał ciemny a plemniki białe) jak pędzą do tzipki ukochanej temu na czele peletonu nadałem imię Ariel. Materiał głośno szeleścił i nie usłyszeliśmy PKSu z Rodzynek Wielkich do fermy drobiu w Nioskach Niżnych właściciel fermy ma taki sam szleszczoncy i śliski materiał. Przewrócił się kredens ona skoczyła na równe nogi ja za nią żeby mama się nie kapła.