Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askowesko ...

na slub i wesele w dlugiej koszuli ?

Polecane posty

Gość magdailena
Tyle że ja osobiście lubię zakryte buty, bardziej mi się podobają, a i stopy moje wg mnie nie są najpiękniejsze, więc zdecydowanie lepiej w takich wyglądam. A w związku z tym mam zawsze rajstopy, czy tam pończochy, bo nie cierpię bosej stopy wkładać do takiego buta. No i ogólnie noga w takich cieniutkich pończochach też wygląda lepiej moim zdaniem. Po prostu - nie moda, nie etykieta, a czysta wygoda przemawia za takim rozwiązaniem w moim przypadku :)

Do garnituru tylko długi rękaw. Krótki rękaw tylko latem i tylko do marynarki sportowej ale i tak nie jest to eleganckie. Pamiętaj również, że nie wypada zdejmować marynarki więc zadbaj o dobrą klimatyzację;P Oczywiście są to ogólnie przyjęte zasady ale czy się do nich zastosujesz to tylko Twoja sprawa.

Gość bez przesady z tymi pierdolami
wg mnie koszula z dlugim rekawem wyglada duzo lepiej, ale jesli wiesz, ze bedzie goraco, zaloz z krotkim. jesli ktos cie obgada to jest wiesniak

Gość bez przesady z tymi pierdolami
bylam ostatnio na weselu. faceci posciagali marynarki praktycznie od razu na weselu bo bylo tak goraco. klima byla, ale nie upilnujesz aby wszystko bylo pozamykane, zeby klima naprawde zadzialala

Gość tak z innej beczki
akurat my idziemy tylko na ślub, moze być krótki rekaw jak ma złamana ręke, bo długi nie przejdzie?

Gość trollaolla23
"Tyle że ja osobiście lubię zakryte buty, bardziej mi się podobają, a i stopy moje wg mnie nie są najpiękniejsze, więc zdecydowanie lepiej w takich wyglądam. A w związku z tym mam zawsze rajstopy, czy tam pończochy, bo nie cierpię bosej stopy wkładać do takiego buta. No i ogólnie noga w takich cieniutkich pończochach też wygląda lepiej moim zdaniem. Po prostu - nie moda, nie etykieta, a czysta wygoda przemawia za takim rozwiązaniem w moim przypadku " nie twierdzę, że nie można czy nie wypada, tylko że gołe nogi i odkryte buty też są dozwolone, a nie wszyscy wiedzą[mimo, że u projektantów mody slubnej modelki mają gołe nogi i odkryte paluchy, a gwiazdy na czerwonych dywanach też częściej prezentuja gołe nogi i/ lub paluchy niż zakryte do wieczorowych kiecek]