Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gallant

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Gallant

Witam, Jestem tu nowa, potrzebuje pomocy. Od około dwóch lat mam okres regularny +/- 28 dni. 19 maja miałam okres, współżyłam 6 czerwca a 9 dostałam znów okres( po 22 dniach), a powinnam 15 czerwca. Po skończonym okresie współżyłam jeszcze dwa razy, ostatni raz 16 czerwca. Za każdym razem był to stosunek przerywany. Licząc od 9 czerwca, powinnam dostać okres 6 lipca jednak nadal go nie mam a jest już 10. Robiłam test ciążowy strumieniowy 5 lipca i wyszedł negatywnie. Strasznie się boję, że mimo wszystko mogę być w ciąży. Co o tym myślicie? Mam od kilku dni momentami bóle brzucha jak przy okresie ale okresu ani widu ani słychu. Piersi też mam wrażliwe i ociężałe. Miałam sesje ostatnio i martwię się tą ewentualną ciążą więc może dlatego mi się spóźnia? Boje się iść do ginekologa, bo nie chce usłyszeć, że jestem w ciąży no ale jak tak dalej pójdzie to będę musiała się wybrać.... Powtórzyć test? I czemu po pierwszym współżyciu dostałam po trzech dniach okres który powinnam odstać za tydzień? Dodam, że bardzo dawno się nie kochałam, około 3 lat. Proszę o odpowiedź..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować