Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę mamą już niedługo! :)

Werandowanie w sierpniu?

Polecane posty

Gość będę mamą już niedługo! :)

Witam, termin mam na początek sierpnia. Jeśli pogoda utrzyma się letnia, 25-30 st, po jakim czasie mogę wyjść z dzieckiem na spacer? Dodam, że mieszkam na wsi i nie widzę różnicy pomiędzy werandowaniem na balkonie a krótkim, 15 minutowym spacerem na przykład.

uwazam ze od razu mozesz wyjsc na spacer,bo temp w mieszkaniu i na dworzu jest prawie taka sama.

Gość urodziłam w połowie kwietnia
w długi weekend majowy było bardzo ciepło i już byliśmy przez pół dnia na dworze:) Werandowanie ma sens dla dzieci urodzonych w okresach zimnych, bo stopniowo przyzwyczaja się je do różnicy temperatur. A w sierpniu to może być tak, że na zewnątrz będzie cieplej niż w mieszkaniu:D

Gość jasienieznam
w 3 dniu po cesarce,bralam wozek z korytarza szpitalnego i spacerowalam po przy szpitalnym parku w maju w piatym dniu bylismy w domu a od szostego w poludnie musialam z psem wychodzic bo maz w pracy byl o tej porze :) powietrze nie szkodzilo dziecku

Gość z niemiec jestem
ja urodzilam w grudni i po wyjsciu ze szpitala do domu juz z nim na dwor wychodzilam, co prawda na 10-15 ale juz na mroz. do tej pory moj maly nie byl chory, ma 18 miesiecy ;)))