Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makowa2456

Co mam zrobić z mężem?

Polecane posty

Gość makowa2456

Małżeństwo trwa 13 lat, mamy 2,5-miesięcznego synka. Do tej pory było wiadomo - rżnie. Teraz mąż kończy dom na działce, codziennie jest tam od 7 do 17. I właśnie problem - bardzo często przyjeżdza podpity, czasami pijany. Pije sam. Kłóciłam się już wielokrotnie, wywalałam go z domu, rozmawiałam, straszyłam rozwodem - nic nie pomaga, robi co chce. Wczoraj to samo, wygoniłam go z domu, powiedziałam, że koniec, usunęłam numer z komórki. Jednocześnie wiem, że jest dobrym ojcem, serce mnie boli bo jednak go kocham. Co robić? Miałam ojca alkoholika, może źle reaguję, za mocno? Aha, znalazłam raz ćwiartkę wódki za łóżkiem, mówiłam mężowi że jest alkoholikiem, ale on śmieje mi się prosto w twarz. Wcześniej też popijał. Ma taki system podczas trudnych rozmów, że mówi tylko "Mhm", tak więc normalna rozmowa z nim jest niemożliwa. Poradźcie, czy został już tylko rozwód? Jak zmusić go do normalnej rozmowy?

Co robić? Miałam ojca alkoholika, może źle reaguję, za mocno? Reagujesz za slabo Aha, znalazłam raz ćwiartkę wódki za łóżkiem, mówiłam mężowi że jest alkoholikiem, ale on śmieje mi się prosto w twarz. Przecież on nie widzi problemu. Poradźcie, czy został już tylko rozwód? Jak zmusić go do normalnej rozmowy? Często pozew jest otrzeźwieniem, często też nic nie zmienia. Do rozmowy go zmusic nie mozesz, bo on problemu nie widzi.A tak długo jak nie widzi, jest to walka z wiatrakami.

Gość fluffy duffy
dziewczyno, miałas ojca alkoholika i na takie samo zycie chcesz skazac swoje dziecko? niech on sie zapije na smierc nawet-ty sie wypisz z takiego zycia i nie rujnuj psychiki swojego dziecka!!! lepiej samej wychowywac dziecko niz zyc z pijakiem!!!!