Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuck my world

Nic mi się nie chce, życie mnie nudzi. Jestem wariatką?

Polecane posty

Gość fuck my world

Nic mi się nie chce, nic nie robię. Całymi dniami siedzę przed komputerem. Wieczorem planuję dzień, ustawiam budzik na 8:00, wstaję przed 11:00. Chciałabym coś robić, ale nie mogę. Nie chcę, nie potrafię - nie wiem. Nie jem śniadania, bo nie chce mi się iść do kuchni. Siedzę głodna, czekam aż matka wróci z pracy i dopiero wtedy jem. Nie chce mi się ubierać, rozczesywać włosów. Kiedyś byłam osobą pełną życia, kochałam czytać, pisać, rysować, śpiewać. Potrafię grać na gitarze (chociaż kiepsko mi idzie), ale chrzanię gitarę. Od roku leży w szafie. Wydaje mi się, że moje życie jest nudne. Chciałabym żyć tak, jak inni. Nic nie umiem, jestem brzydka, nie mam wielu przyjaciół, ludzie mnie nienawidzą. Żyletka, siedzenie na dupie, użalanie się nad sobą poczucie, że niszczę sobie życie. Wiem tylko jedno: jestem śmieciem, byłam śmieciem i śmieciem pozostanę. Ktoś z was też tak miał?

Gość zdołowana anna
powiało depresją:-o ile masz lat?

Gość zdołowana anna
o matko...to chyba Ci szkoly brakuje co?wiesz co ja robilam w wakacje w Twoim wieku???:D głowa pelna pomyslow...głownie na dworze wszystko:) od kiedy masz ten stan>

Gość zdołowana anna
porozmawiaj o tym z sama...dziewcyzno masz depresje to trzeba leczyc...pojsc do lekarza....ja miewalam depresje ale w wieku 23lat a nie 15:)

Gość zdołowana anna
z mamą porozmawiaj

Gość dododododood
"porozmawiaj o tym z sama...dziewcyzno masz depresje to trzeba leczyc...pojsc do lekarza....ja miewalam depresje ale w wieku 23lat a nie 15" Miewałam depresję?? Depresję mozna miec, badź nie, to nie stan na 5 minut! zastanów się co piszesz!

Gość zdołowana anna
nie ze miewałam mialm,pasuje?

Gość GHAH GIERAhamze 666 JWWD!
Uzależnienie od PC und od internetu! Zdrowie se zepsujesz und psychikę se zrujnujesz i osobowość Ci się zmieni! układ krwionośny i oddechowy się zyebie, sercy, mózg, płuca i za chuda będziesz, albo za tłusta! Uprawiaj spotr! Zamiast kompa to konsola z padzikiem i se leż na pryczy! Zdrowsze to jest o wiele! Okulary na koniec! Bierz se antydepresanty! Lekarz psychiatra Ci je przepisze!

Tez tak mialam,znaczy sie w pewnym sensie jeszcze,nie potrafie o siebie zadbac i ciagle nerwy;(

Zycie nużące,nic nie pocieszające. Nawet lekka czynosc to dla mnie trud. Ja niby sie staram,ale upadam. To jest depresja na bank,radze leczyć bo może przynieść poważne skutki,a tego byś nie chciała:) Życzę zdrowia.Pamiętaj masz jedno życie,wykorzystaj je ,staraj się,ja wiem jest ciężko,ale wierze ze ci się uda.