Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana000

ON CHYBA ZROBIŁ SOBIE NADZIEJE

Polecane posty

Gość zdegustowana000

Witajcie. Nie dawno założyłam tutaj wątek o tym że spotkałam się z chłopakiem z internetu. Pisałam że ta randka nie wypaliła, że to była najgorsza randka na jakiej byłam. Ja sama zachowałam się okropnie olewając tego chłopaka i przez całą randkę spoglądając na godzinę. Po tym spotkaniu on pisał do mnie czy się spotkamy, co mnie zszokowało, bo przecież okrutnie go potraktowałam. Ja odpisałam tylko jednego sms-a że możemy się spotkać i tylko pogadać. Od 2 dni nic nie napisał, chociaż się ucieszył że chcę, ale ma dziwne opisy na gg. Na początku pisał, że wystarczy jedno słowo i gesty by wszystko pieprzyć, a teraz ma inny : a kiedy zatęsknisz, nauczysz się doceniać... nie wiem kompletnie do kogo te opisy są skierowane, ale przed spotkaniem miał inne, weselsze albo minki. Może się doszukuję, ale obawiam się że zrobił sobie jakieś nadzieje. Co myślicie?

Gość prawda w oczy kole*
Myślę, że to Ty zrobiłaś sobie nadzieję, że komuś na Tobie zależy. Spójrz prawdzie w oczy... jesteś żałosna 🖐️

Gość zdegustowana000
Ja sobie zrobiłam nadzieje? Nic z tych rzeczy. Chłopak nie jest w moim typie a ja nie umiem mu o tym powiedzieć.

Gość gikklopytko
jakby cię kompletnie nie obchodził, ani jego zainteresowanie, to nie istniałby w twoich myślach i nie rozkminiałabyś o nim, tylko olała i zapomniała 🖐️

Gość zielona___
ale jesli sie nie odzywa teraz to nie ma problemu

Gość GHAH NIEBOszczkA(A) 666 JWWD!
Miłość dopada wszędzie! Randki to już przeżytek jest starodawny!

Gość zdegustowana000
Po prostu mi go szkoda. Chodzi o fakt że nie mogłabym z nim być, natomiast przyjaźnić się można. Obawiam się tylko o to co napisałam wcześniej...czy nie zrobił sobie jakiś nadziei.

Gość zdegustowana000
Teraz się odzywa. Jak skończyłam pisać pierwszy post. Pyta co robię.

Gość zdegustowana000
Pod pytałam go delikatnie...zastawiając się czy tak tęskni za znienawidzoną siostrą, on na to że nie i że nie mam na to zwracać uwagi...szybko temat zmienił..

Gość jaki masz do ciężkiej cholery
problem? mi jak się facet nie podoba na randce to olewam go i już więcej się nie odzywam. On czasem może coś napisze a ja mu nie odpowiadam i w końcu przestaje pisać. Czemu żal Ci tego typa? Niech sobie znajdzie inną kobietę, kurwa Matka Teresa jesteś?

Gość zdegustowana000
Robię to co mówisz.