Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajoma znajomej..

nudny temat o zazdrosci ..

Polecane posty

Gość znajoma znajomej..

nie wiedzialam jak zatytulowac temat ;p a chcialam napisac jak moja przyjaciolka zazdrosnia sama popchnela swojego faceta do zdrady ... byli razem 4 lata , od okolo 3 lat ona zaczela byc strasznie zazdrosna, ciagle mowila mu ze napewno ja zdradza non stop jakies akcje . On nie powiem lubi poflirtowac z dziewczynami, pogadac, popatrzec na ladne dziewczyny ale nic wiecej ... kochal ja strasznie a ona sama to zniszyla ;/ nawet mnie podejzewala o to ze sypiam z nim;/ zaczal do mnie przyjezdzac pogadac co ma z nia zrobic ze juz nie daje rady bo ona ciagle mu jakies akcje zazdrosci robi .. przyjezdzal na herbatke pogadac i nic jej nie mowil zeby akcji nie bylo, ja tez jej nie mowilam, potem sie dowiedziala ze byl u mnie to sie zaczelo .. ze napewno uprawialismy sex a herbatka to taka glupia wymowka ;/ ehh nie powiem przystojny z niego facet ale ja taka swinia nie jestem zeby przespac sie z chlopakiem przyjaciolki on zreszta tez .. a ona sobie uroila niewiadomo co ;/ rok temu zaczol jezdzic ciezarowka za granice to ona non stop mowila mu ze jedzie tam i napewno zatrzymuje sie na dziwki itp. no poprostu masakra jakas ;/ pewnego dnia wkoncu sie wkurzyl i zdradzil ja ... gadala gadala to wkoncu to zrobil.. ona teraz ryczy a on wydzwania do mnie co ma robic .. ;/ ehh

Gość znajoma znajomej..
.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
to ty to wszystko zniszczyłaś nie ona ........jesteś dla mnie nikim

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
trzeba bylo sie z nim nie spotykać ....ciekawe czy ty bys nie byla zazdrosna ? i byś nie miala różnych myśli ....

Gość znajoma znajomej..
ja zniszczylam ? dobre ;/ ona caly czas byka zazdrosna o wszystko i o kazda, a on przyjezdzal do mnie zeby sie poradzic co zrobic z jej chora zazdroscia ;/

Gość znajoma znajomej..
jak facet jest w zwiazku to nie moze miec zadnych kolezanek , znajomych ? odezwac sie ani slowem do innej ? ;/ ona jest moja przyjaciolka a on przyjacielem i powinna wiedziec ze nigdy zadnego swinstwa bym jej nie zrobila. chcialam tym tematem powiedziec tylko ze ciagle zarzucanie facetowi ze zdradza wkoncu do tej zdrady doprowadzi .

Gość fdsdfdgfggh
prawda jest taka, ze byli siebie warci