Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tarja666

Chce zyc normalnie,od dzis jestem egoistka!Interesuje sie soba!

Polecane posty

nie żadne zwierzęta i inni ludzie oj nie! ja o siebie nie umiem zadbać a będę dbała o zwierzęta nie? Nigdy w zyciu! zwierzęta nie sa moje;/ Mam problem z prostymi czynosciami nawet wlosow nie potrafie uczesac,mam depresje latwe rzeczy to dla mnie trudnosc.wiec co ja bede dbala,karmila wychodzila z zwierzetami? Co ja bede interesowala sie ludzmi innymi!ludzie z pomoca tylko do mnie,a jak ja prosze o pomoc to udaja ze nie maja czasu albo cos tam,cos tam byle mi nie pomoc. Jestem,zyc bede pelnia szczescia dla siebie,nie bede nikomu pomagac,a zwierzeta mnie nie interesuja,nie zwram uwagi od dzis! nie chce się denerwować! Chce zyc normalnie!!!Zyje dla siebie!Nie dla kogos! sorry za wypociny,ale mam tego rygorystycznie dosc!

A ja umiem zadbać o siebie, o zwierzęta i innych. O kurwa, ale jestem zajebista.

proteaza no widzisz jesteś,pozazdrościć;D Ale inni nie dają sobie rady,wiec muszą tak jak ja zamierzam może to coś poskutkuje.

Mam 10 dni na poprawe zycia i zadbanie o siebie.Szczegółów nie zdradzę,ale zmierzam ku celu. Nad tym jednym tez powinnam popracować,myślę ze dam rade

Gość bleeeeeeeekleeeeeeeeeee
i masz racje ja tak robie od 10 lat i dobrze na ty,m wychodze

Gość GHAH NIEBOszczkA(A) 666 JWWD!
Rób co tam sobie chcesz i tyle! Po sprawie! Nikt nie wnika! Wolność masz! Egoista Twoim mężem, lub kochankiem będzie, czy tam partnerem do seksu!