Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzzdomnaiiiibezrobotnaiiii

gdzie moj poprzedni watek o rencie???

Polecane posty

Wiecie co wy sobie nie wyobrazacie POLSKIE KORALIKI , ze ktos sie da? Hiszpania i Portugalia pojechaly do Am. Pol dali jezyk - no wiecie idealnie nie bylo, ale powinno sie im to TRWALE OPLACIC. No daleko bylo, ale do USA tez bylo daleko no inaczej sobie to wyobrazali i wiecie te brygidki CHYBA??? mialy z nimi trzymac to dupe wypiely. DLACZEGO? i tyle. No i teraz sobie juz pomyslcie no i zaczelo byc nieciekawie . Dlaczego? Bo byli okrutni.No wiecie ... a czemu baby rzadzily z dziecmi? Bez sensu. A Rzym? No i w Polsce nastal koralik, wszyscy pili. Ale Hiszpanie nie pili? No i sie zrobilo wiecie ze Niemcy pija lepiej, Polaki geniusze i mieli koralilk to brygidki na Hiszpanow sie wypiely. I to byla cala MISJA ich i tyle. No coz... lepiej tego nie komentowac. No i dlatego ten uklad jest do dzis. Bo Polska ma koralik i nie ma glodu, a Hiszpania to tam rosnie nie rosnie - tu zawsze urosnie a tam? No i w takiej sytuacji co te brygidki jeszcze dzis robia na zachodzie? I tak nie ma Rzymu , wszystko jest rozwalone. A czemu ten KK polski trzyma z brygidkami bo ja nie - ja wole Rzym i Brygide. Po co trzymaja z nimi tyle lat? To mieli koralik odsprzedac i zajac sie swoim panstwem i robic to CO BYLO MOZLIWE W ICH PANSTWIE, a nie cudowac. I wiecie ja sie nie dam - po co ja tu jestem? Ja sie nie daje teraz za imie i nazwisko i koniec. I za stala prace ktorej nie mam przez imie nazwisko, wszystkie systemy matematyczne, jeszcze bym Biblie miala - rozwalili mi na studiach bo nawet Biblie jeszcze mialam na poczatku studiow jakims cudem dalej juz nic i tyle. Tak lazilam do DA bo przeciez tylka bym nie ruszyla i wszedzie lazilam z ksiazek ukradzionych i tak dalej. Ja jestem zniknieta mnie dawno nie ma. Ale renta jest moja i koniec. I ja wiecie wyzywam - bo ja jestem tu przez to ze Polska to panstwo patologiczne i to moze byc. TO O CO PRETENSJE? Ja nie jestem Polka i tyle. A sie wyrazalam BYC MOZE bo 7 slow Chrystusa na krzyzu szanowalam choc caly krzyz z ogrania na stala prace mi polecial. A teraz czemu mam sie wyrazac? Gdzie moja renta? Ja was nie okradam. Renta jest po matce i do widzenia i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość tak pytajna?/
owieczko-leki wzięłaś?

TAK WZIELAM- CUDZE!!!! Ja sie nie dam okrasc z mojej renty i koniec. Bo Hiszpanie byli glupkami. Brygidki w Afryce pilnowaly jedzenia i mogly byc. I wrocily. I Hiszpanie stwierdzili, ze w takim razie skoro Afryka je wyrzucila to trzeba znalezc nowe rozwiazania bo juz mieli ich tez dosyc zwlaszcza ze wiecie wytepili Arabow u siebie i co wymyslili. No i koralika w Polsce jeszcze nie bylo ze jezdzili a w sumie mieliscie sie dogadac wy z Rosja tam rzadzic i pelno jedzenia miec. Tyle wam zostalo BO TAKA GENEZE MIELISCIE - nie pasowaliscie do zachodu. Ot Polska i Rosja i nie. Wszystko na odwrot do gory nogami i tyle. No i wiecie w sumie brygidki przez Rzym mialy byc zobowiane zeby wrocic do Afryki albo wyslane do Am. Pol i tam siedziec - skoro tam jedzenie mialo byc. To nie - one w Niemczech i to pierwszy blad byl. Czy jedyny? No nie. Wiecej bledow bylo. I wiecie tak doszlo do powstania tego chujstwa, ciulstwa, pojebstwa i pojebanstwa zwanego SLASK, a teraz Polska i wiecie W SUMIE co wy macie do powiedzenia - takie historie jak moja plus te 2 koraliki. I tyle. Na zarcie. I to wszystko. A reszta? I wszystko tym rozwalone a to wasze jest? A ta rodzina krolewska w Londynie? To wszystko jest przez was. Jestescie moimi wrogami i koniec :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! Ja brygidek nie popieram. Parlamentu brytyjskiego nie popierami. Niemcow nienawidze i to wszystko. Co jeszcze?Ja lece Chiny - Indie - Rosja??? tyle ile-USA - Am.Pol. Tak Chiny - Indie -USA - Am Pol. na brygidki ze mialy miec racje w swoich pogladach. MIALY? I tyle. Tylko tyle. I tak renta moja. KK w Polsce nie popieram i tyle. Rezygnuje z polnocy Europy bo tez niczego nie prezentuja dla mnie -Brygida, ktora bedzie w Rzymie czy jest - i tez pojdzie z tego Rzymu. Tyle. A reszta w ogole bez znaczenia i tyle. A niby czemu ze znaczeniem. Polnoc Europy mialam z uczelni i wiecie - parlament kredyt mi ogral, ale do uczelni slaskiej to sie nie przyznal. To tak mieli sie skredyt i sie do tej JEDNEJ ZBRODNI przyznac. To dziecko z kredytu okradli,zeby nie bylo, ze 1% sa lepsi od KK. No i renta DOZYWOTNIA od dziecka za to i za wyslanie do kraju WROGA W SUMIE i tyle. Bez tego? O czym ja mam z KIMKOLWIEK ROZMAWIAC? i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie patrzac na klase Stalina i rodzine krolewska w Londynie zostaje mi olac Rosje. CO TO MA BYC? Wszystko wyznawcy brygidek i koralika. Na ani jedno nie mialam szans. Brygidki wyslaly mi ksiazki, zeby ogon mi nie rosl. A jakim prawem? Co to matki moje? MATKI MALPY , tak? I ogrywaly mi Darwina. Ale wole jego niz je i wole jego kariere niz ich. Przynajmniej cos z niej wynika - ze malpy lepsze niz ludzie i ZAKONNICE. I tyle. Bo czy zakonnica jest czlowiekiem? Nie wiem - brygidka na pewno :( i tyle. Zwlaszcza niemiecka. A polskie takie same. ANTY BRYGIDKOWA JESTEM - nienawidze brygidek. To wszystko. Czego im zycze. Zeby im leby pourywalo za moje zycie w Polsce.Proste I SPRAWIEDLIWIE. Bo ja nie mam milosierdzia jestem chciwa, z nikim nie rozmawiam. One mialy milosierdzie jak mi z zycia zrobilo gowno i sik Chrystusa na krzyzu i gore Grabarke. To one mialy milosierdzie dla mnie w swoich BIUSTONOSZACH chyba i jak wydalaly na toalecie. I jak rente dostalam. Po prostu. Ile sie jeszcze bede mscic na wszystkich? CALA WIECZNOSC. Taka jestem. CALA WIECZNOSC. I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość fgfgfgfgfgfg
a jakie leki bierzesz owieczko?

Na porost wlosow - lekarz mi powiedzial to jedyny ratunek dla mnie. JAK WLOSY MI UROSNA- wsyzstkie. W mojej sytuacji. I jeszcze chcialam napisac, ze MOIM ZDANIEM moj ojciec biologiczny byl MONGOLEM - byl MONGOLEM z MONGOLII tylko wyglad nietypowy bo Polska miala Smolensk ostatnio i to by wskazywalo, ze byl on z Mongolii za brak krzyza z 3 skrzydlami na emigracje do USA i tyle. Po co on tu jezdzil? Czemu chcial tak wyjechac? To by mi wskazywalo ze byl z Mongolii i tyle. Wszystko. A i tak sie do mnie nie przyznal. A ja do niego tez. Skreslilam go z praw rodzidzielskich. On mial sie leczyc i isc na rente. Chyba za to nie umiem jej dostac. Mial byc zobligowany do udania sie na rente i tyle. To wszystko :( Co jeszcze? Nie wiem. Bez znaczenia bo sie do mnie nie przyznal a jego uczynki byly obrzydliwe wobec mnie i wiecie ciekawe ze nie przeszkadzalo mu ze jestem gownem i sikiem Chrystusa na krzyzu. No wiecie.... idiota i chory umyslowo psychol. Co on w zyciu takiego waznego robil ze 25 lat za porwanie w kiciu nie mogl spedzic NIE POJME. Ratowal brygidki przed kapielami w spermie. Takie cos. I tyle :( No naprawde misja godna HISZPANA. Naprawde :( 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Zapomnialam zakonczyc ten watek odpowiednio GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość Pracownik ZUS
Pani renta jest w bezpiecznym miejscu

Gość ale ty powalona jestes
az dziw ze jeszcze cie nie zamkneli w pokoju bez okien...

Az dziw, ze was nie zamkneli w takim pokoju. Czy podziwiam Jennifer? NIe wiem. Tyle ile - ale za co w sumie? Wiecie podziwiam najbardziej SAMA SIEBIE za cierpliwosc, ktora trace, ale mimo wszystko pila spalinowa jeszcze sie nie rozpierdolilam i nie zamierzam przy waszej KANALIOWATOSCI i kanaliowatosci waszego KK. I tyle. I wiecie jedyne co moga mi zarzucic to ojca POTWORA sie dowiem. No z Afryki. Ze z Afryki byl. ALE KTOREJ? Na pewno nie jednej bo by sie to tak nie skonczylo. A wiecie ta rodzina - babcia - matka tego Mengelego Z WALII, on pol Polak pol Walijczyk ze wskazaniem RODOWODEM na Polaka, szwagier FIN - to wiecie oni sie popisali. A dziadek - moze i adopt z Afryki??? Co on tak jezdzil to wiecie tego nie ma bo by poszly w tej wsi DO WYSIEDLENIA biznesy dzieciowe oparte na dziecku w dolku. No wiecie no to juz po prostu zgloscie sie do psychiatry bo dla mnie ten dziadek byl chorym psychicznie wariatem, nie leczonym - prawdopodobnie z Afryki, zonaty z POL ZYDOWKA, POL AFRYKANKA. I wiecie on najgorszy nie byl sie dowiem. Ale przy mnie juz zwariowal dokumentnie tylko wiecie ja w zyciu co mam wspolnego z Afryka? Archeologie ale i tak wazniejszy wschod i tyle. Nic poza tym. Lecialam wilkami od dziecka EUROPA i spowiedzia na stala prace ale KJU jakies? Co to ma byc? Po cichu KJU i miejscowosc do wysiedlenia. I wiecie mnie to nie interesuje czy ten ojciec byl z RPA czy z np. Maroka troche - moze jedno i drugie - moze tak, moze z Am. Pol? Moze Hiszpan? Nie wiem i tyle. Ja go po prostu skreslilam jako ojca jak mogl mnie tak oddac? Czemu sie nie przyznal? Co te brygidki sznupaja przy mnie, ta rodzina krolewska, mnie to nie obchodzi. Ja nie mialam koralika w Polsce po co ja tu bylam ja tego nigdy nie zrozumiem. Ze Szkocji nie jestem na pewno . nie mam wspolnego nic z tymi idiotami. Walia bylam wyciagana na Europe. Silnie mam klasy matki i to wszystko. I matke. Ojca w ogole. Jakis wariat. Moze i byl z Afryki ale to bez znaczenia bo pozbawiony praw rodzicielskich, a renta paczka z pieniedzmi jest po matce i jest moja. Ja od dziecka kierowalam sie na wschod krajami arabskimi. O koraliku nic nie wiedzialam polskim - po co mi taki uklad byl? A te wszystkie systemy ktore mi ogrywano? I wiecie mnie studia nie byly potrzebne. Poszlam na nie W SUMIE ze strachu przed Mengele. Cala ta wies jest DZIWACZNA ja jestem ze wsi. Mialam tu nie wracac, ale nie wiedzialam, ze wies jest do wysiedlenia STALE, to jest utajnione - wrocilam i sie zajechalam do konca. Do szkoly nigdy nie wroce ze wzgledu na chore umyslowo studia - nie potrzebowalam ich. Najwyzej 3 uczelni albo 5 uczelni - co roku gdzie indziej, pass USA i wyjazd do USA. Ja jestem SZTUCZNIE ZROBIONA NA NIEMKE i moglo byc, ale tylko z powodu rodowodu na Jana Ewangeliste. I to wszystko. Ja Niemcow nie bede popierala, Nienawidze Niemcow za ten paszport, po co mi to? Tym bardziej jesli ojciec byl z Afryki to mieli mnie na magazyn dac. Nie pasowalo bo DOBRY DZIADZIO zrobil ze mnie krolika, brygidki rozwalily mi rodowody, studia mi rozwalily, ludzi pozabijaly, zniszczyly wszystko. Po co ja poszlam sie uczyc po maturze? A do liceum musialam isc taka kariera Mengelego . I tyle. I co mnie to ma wszystko obchodzic? KAPLICA MILOSIERDZIA BOZEGO W TYM? Na leby wam bije ten hic co sie leje. Po co wam takie cos? To i tak nie ma sensu i tyle. To jest na Arabow wszystko - moim zdaniem ten caly Dzienniczek Londyn wymyslil, zeby sie Arabow z Afryki pozbyc bo by im wpierdolili za rozwalona Afryke a tak sobie cos tam wymyslili. Taka ksiazke - tak by mi to wygladalo. A Bog napisal swoja o Milosierdziu Bozym bo MOIM ZDANIEM ten ksiadz Sopocko to on napisal LITANIE , a te ksiazki po smierci sie pojawily i tyle. A zrobili, ze litanie napisal nie wiadomo kto, ksiazki ksiadz Sopocko i co teraz? I wiecie to jest takie cos CHYBA jak dziela tego Tomasza Kempisa i z tym mieli jechac wasi ksieza do Arabow i z koralikiem na jedzenie - tak by pasowalo. Bo jesli nie z Zachodem to zostalo wam trzymac z Arabami. Ale to nie ja i tyle. Nawet jako corka Afrykanina - choc wiecie ja go skreslilam jako OJCA i tyle - to nie jest moj pomysl zeby Arabom pomagac i tyle. A tyle wam zostaje i tylko co wy robicie w Iraku. Z koralika waszego wam tyle zostaje bo brygidki do dzis sa bez koralika a co chca jesc jak ta pozwalily Afryke rozwalic? Co chce kiedys jesc? A wy co dalej chcecie robic? Wiecie ja sie wam nie bede wtracala w nic - i znowu corka bialego z Afryki a MATKA? A MATKA TEZ Z RPA? no kto wie. Moze biala z RPA ale jednak matka. Nie posiadalam. Bo co bo jestem sklonowana?No to tym bardziej matki dziecko. O co wam chodzi to nikt normalny nie zrozumie. Co ja mam oddac temu Mengelemu? Za co i tyle :( Za zmiane mojej historii i osobowosci? A brygidkom za co podziekowac? Ja bylam ich dzieckiem? Mam im wylizac tak? Takim Niemkom? parlamentowi mam wylizac? Ksieciu karolowi? Ksiezom waszym? Co mam wylizac? Chuje cipy dupy cyce - tym waszym ciu chu ku po w Holandii? Amazonowi? Co mnie to obchodzi? Dyrektorce szkoly tu ze na rok mnie przyjela? O co wam chodzi do jasnej cholery. Ja chce tylko rente i to wszystko. Po co wy w ogole zyjecie - zeby gnoic innych SLASKIEM waszym - wiecie ZE SLASKA TO JUZ NIKT NIGDY MNIE NIE ZROBI. Wybaczcie i tyle. I sobie to slownictwo i zachowanie sami zezryjcie bo co ja do was mam. Dawno w USA bym byla gdyby ten UKLAD tu byl 1% normalny a wasze sprzataczki tez. A wasze problemy WASZEGO PANSTWA mnie nie interesuja i tyle. A powinny? A z jakiej paki? Ja jestem PRZECIW LONDYNOWI i przeciw Niemcom i tyle. A reszta to tez warta przemyslenia chociaz ta reszta jeszcze cos soba prezentuje a najwiecej Londyn wspolczesny i Niemcy. I na pewno sie im poddam. na pewno i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Ja wiecie przynajmniej mam swoje poglady - Niemcow od Kaina nie popieram, Kaina nie popieram. Afryki POLNOC popieram, ale nic im nie rosnie. Mieli sie zachowywac zeby TAM ROSLO i wtedy Europa mogla miec statki a tak musieli lazic po jedzenie do Kaina. I wszystko zle bo Egipt zdziczal i wybili starozytnych Egipcjan. To sa moje poglady. I ze Indianie mieli sie ochrzcic na panstwo i trzymac z Europa. A tak? Jak wy wszyscy wygladacie a to USA tez. USA - z czym oni sa zjednoczeni? STANY ZJEDNOCZONE - z kim oni sa zjednoczeni? i tyle. Nadrobnili stanow BEZ SENSU i sie zjednoczyli z tym swoim rozdrobnieniem tak? Tam jest 50 panstw w tym USA i przejrzyjcie na oczy. Co tam zachwalac. Anie Shirley. A wy macie mozgi na poziomie KLASY STALINA DLA MNIE. KLASY STALINA - wielcy katolicy. To sa poglady POZA CHRZESCIJANSKIE. KLASA STALINA - co to jest. To wybraliscie bo chyba ojciec z Afryki. No to wiecie ja bym jednak wybrala te Afryke. Klasa Stalina mowicie - to tym bardziej co mi grzebiecie w mojej rencie? CO WY ROBICIE Z MOJA RENTA W WASZYCH LAPACH z wiara w klase STALINA, ze swiat uratuja i was. Wy musicie sie trzymac KSIAZEK O BOZYM MILOSIERDZIU ale co z nimi zrobic to nie wiem. Bo wiecie ten Dzienniczek byl zmieniony zeby wasi ksieza byli w USA, zeby tam jezdzili i kilku zostalo pastorami. Rysowali tym figury - takie rzeczy. No ale jakos nikt tylka nie ruszyl. Znowu ta sama odpowiedz - koralik. No to Pan Jezus - tak rozumiem napisal ksiazki o Bozym Milosierdziu i z koralikiem zostawil polski KK. No to co teraz? Brygidki nie maja koralika a 500 lat na niego poluja to gdzie z tym koralikiem? Dzienniczek Faustyny nikogo nie zainteresowal w Polsce, zeby do USA z nim wyjechac no to w takim razie zostaja ksiazki ksiedza Sopocki i koralik dla Arabow. Co wiecej?Nie wiem. I to jest madre. Bo przeciez co glupiego wymyslil Londyn. Co oni glupiego wymyslili - wszystko co wymyslili to jedna madrosc prawda? CZemu nie? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ja nie jestem dzieckiem brygidek ze ja 500 lat na koralik bede czekala. A nawet Korfanty poszedl robic dzieci na owada zeby miec co jesc. Z tym ze jemu pasowalo miec z tego co jesc, a ja? Bo byl przystojny, ale mial zle informacje bo brygidki DO DZIS NIE MAJA KORALIKA, a jemu powiedzieli ze ja chce miec na chleb to niech se idzie do brygidek - na Slasku i niech mu dadza na zarcie albo dzieci na owada niech robi i tyle. I wiecie w sumie nie wiadomo o co chodzilo. Ze byl z Afryki. To go nikt nie potrzebowal. A po co Slask potrzebowal Polski? I mnie wykonczyl ten Korfanty ze sie powiesil i tyle. I byle co umial, ale wiecie nie bylo go bo z Afryki i Kaina mial i musial sie powiesic z tym Kainem. Kto wie czy tak nie bylo. W Warszawie. Moze byl w RPA - moze mial tez taka podroz a nie tylko do niemiec. A zrobili go wielkim Polakiem. Jak juz to Niemcem i tyle. A Polak jaki to wielki. Jedna zenada ta Polska. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

nie ma jakiegos lekarstwa na ta slowna sraczke bo przeciez ta istota nie daje spokoju...

Tak was wykonczyl KORFANTY polski Korfanty polski arystokrata z Afryki tylko nie wiem ktorej - jakis taki pomieszany. I zrobil sie polskim arystokrata, zmienil nazwisko i zaczal robic dzieci na owada. tak w Polsce do czegos doszedl, ale mial Kaina i sie musial powiesic. Tyle wiedzial. A byl w Polsce na Afryke przez to mu nie chcieli dac jesc bo Londyn mial racje. W czym uwazal Korfanty i jest odpowiedzialny za przylaczenie Slaska do Polski DZIECMI NA OWADA.Gratulujemy a Niemcom gratulujemy jak docenili BOZE MILOSIERDZIE wiecie bo wzieliby ksiazki Sopocki - czy on to mogl napisac? POLAK? Przeczytaliby to i na was i po was za kraje arabskie. A tak? Za poparcie dla Arabow i tyle. I wiecie nic tylko im nie rosnie przez wasz koralik i tyle. To wszystko. Ale moge do konca racji nie miec. Na wschodzie. W Afryce to inna historia. I dlatego stoicie o Balkany ja nie. Ja sie nie przyznaje do Balkanow. Tam powinna byc WIELKA BRYTANIA. Choc tyle. Nie - panstwa arabskie. Albania najwazniejsza. No coz... :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Patrzcie Niemcy maja ksiazki Sopocki o BOZYM MILOSIERDZIU i potepiaja Polske poprzez te ksiazki ze brygidki ciagle nie maja koralika z Polski. CO SIE DZIEJE DALEJ? Taki scenariusz. Co moze byc dalej? No i jak NAPRAWDE nazywal sie ksiadz Sopocko. Wawrzyniec? Naprawde? i tyle :( I zobaczcie jacy wy jestescie PIER PAPIER przez ten Dzienniczek i on jest wylaczony i tyle. Zebyscie sie opamietali jakie z was zera i ulomy, a z tym papiezem ale to nieuleczalne, a reszta? i tyle. Tak to chrzescijanstwo powinno wygladac? I jak ta renta moja po matce ma isc na kaplice Milosierdzia Bozego czy wasze pielgrzymki - zastanowcie sie i tyle :( No i towszystko. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

noi widzicie - czemu w tym Dzienniczku jest tyle objawien siostry Faustyny Kowalskiej? CZEMU? Bo wszystko jest zmienione bo nikt W LONDYNIE nie chcial ksiazek o Bozym Milosierdziu ksiedza Sopocki. I wiecie WAWRZYNCA I TYLE. I co tam prawda jest to nie wiadomo, ale jedno wiedzieli - zostana bez Arabow jak te ksiazki beda to sa tak zepchniete ze ich w ogole nie bylo. I wiecie ojciec Pio to taka sama zagadka jak Wawrzyniec Sopocko. I to na niego i tyle. A moze bylo 2 ksiezy Sopocko i taki jest Londyn pobozny. I za to 2 wojna swiatowa, komuna. Bo nie chcieli dac ksiazek do Niemiec, PRAWDY UJAWNIC - jedno klamstwo, manipulacja. Kto wymyslil HELENIE KOWALSKIEJ imie zakonne. A imie chrzcielne tez i tyle. FAUSTYNA - kto jej to wymyslil i czemu? I koniec. I widzicie Niemcy mieli sie do Wawrzynca Sopocko przyznac - przetlumaczyc ksiazki - naiwniaki ze brygidki i Londyn ich uratuje. I tyle narobili. Ale wiecie kogo to obchodzi? GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

wiecie robia ze mnie PONIZEJ ZWIERZECIA wy oczekujecie ode mnie czego i tyle? I koniec. I wiecie ja sie mialam domyslic bedac GOWNEM I MOCZEM BOGA NA KRZYZU ze ja jestem kim? A moja babcie obgadywaly brygidki ze corka Polki i bialego z Afryki z Kainem a nie od zalozycieli bankow. Tyle umialy i zrobic ze mnie TOTALNE GOWNO, a czego teraz oczekuja? To sie rzucila tak matka AFRYKANKA jak i ja na pieniadze i te pieniadze sa moje. Brygidki nigdy tak by sie nie zachowaly. Jedynie, ze na Korfantego Hitlera stworzyly. A jaki byl Korfanty a jaki Hitler? I wiecie wszystko tak naprawde nie przez Faustyne - ona to tam cala ponaciagana jak guma na glowe dla AKTORA a prawdziwym bohaterem lub winowajca byl WAWRZYNIEC SOPOCKO z ktorym nie wiadomo co bylo robic. On byl chory wiecie. Ciagle go glowa bolala wiecie ale pisal o Bozym Milosierdziu i mieli zakonnice, ktora nie miala co robic - nie chciala leczyc i tak ich zapoznali. Ale ten ksiadz umarl i wiecie jak ona to stala o te spowiedz ze nie rozpoznala prawdy ta Faustyna i skonczyla malo ciekawie. ALE JAK? I tyle. DLACZEGO? I z niej byl ojciec Pio. Ale to nie bylo jej dziecko tylko z tego sie wzial NISZCZYCIEL KK. Taki globalny. A Niemcy poniesli porazke bo nie chcieli zaprosic Wawrzynca Sopocko do Niemiec. A przeciez dobrze pisal. Bali sie? Dlaczego go nie chcieli? I tyle. I wiecie ja to wszystko ogrywalam bedac w Polsce - babcia z matki TEZ POLKI ale z Krakowa i ojca Afrykanina - ale od zalozycieli bankow sie zrobila, a oni Londyn sprzatali jak wrocili. Te szmaty nieroby i tak dalej wiecie jak jest i tyle. A kim oni byli w tej Walii? I dlatego chce rente i nie rozmawiam. Nie ma o czym.No o poezji. Cudowna rzecz POEZJA prawda? i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Zostalo Niemcom wiecie PORWAC TEGO SOPOCKE i taka jest prawda i wiecie ja z tym pojde na forum religijne i ja to napisze i ciekawe co mi napisza. bez tego koralika i zobaczymy co tam przeczytam. Bo wy to tylko KORALIK albo 2 panie i panowie, a tam jednak sa jakies poglady Z KRAJOW ARABSKICH. I dlatego moja babcia moga rzadzic bo taka byla prawda - corka Polki z Krakowa i Afrykanina Z BUSZU chyba, ale bialego i tyle. Co jeszcze? Nie wiem. Glowa mnie boli jak tego Wawrzynca Sopocke. Powiedzmy wiecie ze jezdzilam byle gdzie z WAWRZYNCA i tyle. WAW i RZYN i IEC. Wszystko pasuje i tyle. Kim byl sw. Wawrzyniec? Bo jak bylam mala to mi rozne rzeczy dawaly i wiecie wyszlo ze Chrystus cos powiedzial na krzyzu - tak im wyszlo. Z tego i ze byl sw. Wawrzyncem i tak brygidki SWOIM ZDANIEM uratowaly KK bo sw. Wawrzyniec to byl on i dal sie spalic zywcem ze Rzym ma racje. I one tak uwazaja ze one tak uratowaly chrzescijanstwo. MNA DOSLOWNIE. Ale ja mialam matke samobojczynie wiecie. I dlatego nie chca mi dac renty no bo za co. Ale chrzescijanstwo nie jest tak ratowane. I dlatego ksieza polscy dali WILKOM wiecie krzyze na spowiedz, a mnie nie. Bo chrzescijanstwo jest ratowane BOZYM MILOSIERDZIEM i dlatego uparli sie na kaplice Bozego Milosierdzia ze BRYGIDKI MIALY RACJE. A mialy? Jak uwazacie? Mialy. No to bez ksiedza ani jednego. Znaczy ksieza bez chrztu zostaja w Polsce jesli one maja racje. I tyle. A powolanie? Jak powolanie ma sie rozwinac? I tak mnie z pracy wylali wiecie KEVINEM i WAWRZYNCEM w sumie najbardziej, ale to jest BEZ POWOLANIA i mojego i ich. Bo oni na mnie,ze ja bez powolania. A oni? Za co spalili Wawrzynca swietego? Za co? i tyle :( O ile to byl Bog i tyle. ???? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

i wiecie tak mnie wyrzucili z Korfantego ze NIE MAM POWOLANIA. A czy mial je sw. Wawrzyniec?tak bym sie musiala bronic z moim drugim imieniem a pierwszym tez. A trzecie jakie se wymyslilam? Tak szanowali matke w tym POWOLANIU RODZINNYM i sluchajcie skoro Bona i Mengele sa po slubie to ja po chrzcie. A chrzescijanstwo w XX wieku u konca uratowaly brygidki I POLSCY KSIEZA KATOWSCY WAWRZYNCEM ktory nic nie powiedzial palac sie to czy Chrystus cos powiedzial na krzyzu. I wiecie ja sobie dalej polece z tym i zobaczymy co to bedzie dalej. Ale dlaczego mam rente im oddawac? Ze mnie z tymi systemami gownem i sikiem UPIEKLI. Bo chyba tak ratowali KK ze to gowno i sik Boga byloby straszne to mi pomoga WAWRZYNCEM i to byl ich nastepny eksperyment = co to wyjdzie wiecie i tyle. No upieczone gowno i sik. Tyle czyli brak sika i gowno usmazone. O to im chodzilo? No i mnie upiekli zywcem zebym miala spowiedz - tyle to warte. CZY ONI BYLI W NORMIE. I z pracy wyrzucili mnie franciszkanie. I zobaczcie nie pasuje? A przeciez Chrystus z krzyza powiedzial sw. Franciszkowi COS a na tym bazowali ze nic nie powiedzial, ale do niego przemowil. I z tym Wawrzyncem mialam isc do spowiedzi. I nic tylko po mojej komuni caly ten zespol ktory do takich wnioskow doszedl stracil sie wiecie. A mnie pozostal Karol Linneusz i Karol Darwin. Wyobrazacie to sobie? I tyle. I czego te brygidki chca. I jak znikna to mnie to nie obchodzi. I dobrze wam radze POSTAWCIE NA KAROLA DARWINA i z kasy matki moge budowac kaplice KAROLA DARWINA - kaplice jakies centrum ewolucji ze STUDIOWALAM w POLSCE. Ale kaplica milosierdzia Bozego to nie ja. I nie dr Mengele bo tu SZANUJE OJCA W POLSCE ze dal mi na studia. Bo wiecie mnie wystarczylaby i zawodowka i wiecie jeszcze z krzyzem na spowiedz - taka biologiczna rodzina, a wiecie powiem wam no tyle by mi starczylo i to wszystko. Cdn. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

CZY ta moia renta pasuje na kaplice Milosierdzia Bozego? Przestancie. W JAKI SPOSOB NIBY. Niech mi to oddaja. Chyba na kaplice DARWINA ze lepiej wierzyc w EWOLUCJE MALPY niz w polskiego ksiedza tzw. katolickiego, ze soba cos prezentuje.Iwiecie skoro babcia byla z Afryki i matka tez to chyba tym bardziej renta moja przy POZBAWIENIU OJCA BIOLOGICZNEGO PRAW RODZICIELSKICH. Taki ojciec? Juz Jan Ewangelista bylby lepszy. I jak oni chca cudza krzywda cos z tego miec. Bez przesady i tyle.A co ja sie nazywam CAMPARI dla nich? Z tymi studiami biologicznymi? Z tym Darwinem? i tyle :( No bez przesady - i to jest wszystko prawda co napisalam. I znowu MATKA - slowo nie istniejace dla mnie w Polsce- ratowala mnie po swojemu od wplywu WAWRZYNCA na mnie. Ale wiecie... nie napisze wam jak bo to nikogo nie obchodzi jak sie uwolnic od takich DURNIOW I SWIN. I wiecie krzyze na spowiedz WILKI zeby sie POWIESILY Z TYMI KRZYZAMI i tak sie skonczylo - po co to wzieli? A ja WAWRZYNCEM RATOWANA niby - znaczy ja mialam uratowac KK tak zdaniem brygidek , polskiego KK i chyba CALEGO SWIATA ZA WYJATKIEM AFRYKI, ktora jest juz chyba normalna po przeczytaniu tych moich listow. A na pewno normalniejsza niz Europa i Rosja a takze Am. pol i USA. AMEN. A Australia to nie bede sie wypowiadac, ale moim zdaniem ode mnie kiedys bedzie rzadzil tam Korfanty po GILBERCIE BLYTHE. POGROMCA ADOLFA, OCALICIEL POLSKI - tam bedzie rzadzil jak sie moralnie dorobi wiecie. Tam go zechca, zaakceptuja zwlaszcza Gilbert z Afryki - takie cos , takie rzeczy to sa. GDZiE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

I wiecie TOjEST PRAWDA!!!! Pasuje z tej renty wybudowac KAPLICE MILOSIERDZIA BOZEGO W AFRYCE. i ja to zrobie. Zeby Bog sie nad nimi zmilowal za moja babcie ktora nimi pogardzila i tyle.Bo miala Kaina i tyle. I ja wybuduje te kaplice w Afryce a 2 czesc w USA bedzie kaplica - moja bez polowy renty jak zostane. Wybaczcie ale takie zycie to sie fenol podaje i tyle. GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :)CZY ta moia renta pasuje na kaplice Milosierdzia Bozego? Przestancie. W JAKI SPOSOB NIBY. Niech mi to oddaja. Chyba na kaplice DARWINA ze lepiej wierzyc w EWOLUCJE MALPY niz w polskiego ksiedza tzw. katolickiego, ze soba cos prezentuje.Iwiecie skoro babcia byla z Afryki i matka tez to chyba tym bardziej renta moja przy POZBAWIENIU OJCA BIOLOGICZNEGO PRAW RODZICIELSKICH. Taki ojciec? Juz Jan Ewangelista bylby lepszy. I jak oni chca cudza krzywda cos z tego miec. Bez przesady i tyle.A co ja sie nazywam CAMPARI dla nich? Z tymi studiami biologicznymi? Z tym Darwinem? i tyle :( No bez przesady - i to jest wszystko prawda co napisalam. I znowu MATKA - slowo nie istniejace dla mnie w Polsce- ratowala mnie po swojemu od wplywu WAWRZYNCA na mnie. Ale wiecie... nie napisze wam jak bo to nikogo nie obchodzi jak sie uwolnic od takich DURNIOW I SWIN. I wiecie krzyze na spowiedz WILKI zeby sie POWIESILY Z TYMI KRZYZAMI i tak sie skonczylo - po co to wzieli? A ja WAWRZYNCEM RATOWANA niby - znaczy ja mialam uratowac KK tak zdaniem brygidek , polskiego KK i chyba CALEGO SWIATA ZA WYJATKIEM AFRYKI, ktora jest juz chyba normalna po przeczytaniu tych moich listow. A na pewno normalniejsza niz Europa i Rosja a takze Am. pol i USA. AMEN. A Australia to nie bede sie wypowiadac, ale moim zdaniem ode mnie kiedys bedzie rzadzil tam Korfanty po GILBERCIE BLYTHE. POGROMCA ADOLFA, OCALICIEL POLSKI - tam bedzie rzadzil jak sie moralnie dorobi wiecie. Tam go zechca, zaakceptuja zwlaszcza Gilbert z Afryki - takie cos , takie rzeczy to sa. GDZiE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( :(

Szkoda ze niczego nie piszecie no ale czego sie po was spodziewac? CZEGO I tyle. Tacy wy jestescie. A przeciez moja matka MOGLA NAPRAWDE SIE SKLONOWAC i ojciec z zawisci mnie porwal. Jak udowodnicie ze ojciec wiecie odbyl z nia stosunek plciowy i mnie zrobil w ten sposob. Moze jestem KLONEM MATKI? To jak polski KK a inne tez moga wziac pieniadze OD KLONA. Od takiej krzywdy ze matka wolala sie SKLONOWAC NIZ WYDAC i tyle. A reszta to wiecie jak moga nie docenic doktora Mengele jak? Nie rozumiem tego.TAKA KARIERA i tyle. I wiecie czy ja naprawde bede musiala sobie NOGI ODCIAC zeby dostac te moje pieniadze za slowo RENTA. Paczka z renta i tyle. Moze to z renaty mi sie zrobilo. I wiecie NAPRAWDE KTOS UWAZA,ze ja wroce na zachod? DO PRACY FIZYCZNEJ? A po studiach to na budowe ze BUDYNEK BYL, a dalej mialam prace w terenie -doktorat - to nie bylo budynku tylko moja praca POZA BUDYNKIEM takze tak sie ZAGALOPOWALAM i to wszystko. A w pracy wiecie naprawde uwazacie ze osoba ktora Z RELI oprocz TROJKATA w Polsce nie dowiedziala sie niczego. takze o tym co to jest POWOLANIE, ze taka osoba to co - wylize tu komus? Co?JAJCO i tyle. Co ja sie dowiedzialam na tej waszej reli. I wiecie powiem wam ta moja matka to takie miala ostatnie zyczenie zeby z tych pieniedzy powstala kaplica Milosierdzia Bozego W AFRYCE w RPA. I wiecie tak napisala w liscie pozegnalnym ludzac sie ze do RPA mnie wysla za babcie, ktora smiala glosic ze jest ZMARTWYCHWSTALYM KLONEM zalozycieli bankow. Iwiecie to bylo glupie, a co glosil Adolf Hitler na temat BOZEJ OPATRZNOSCI to to bylo madre. Naprawde. Jak ci wasi ksieza katoliccy. I za Wawrzynca Sopocko chcial porwac papieza - takie rzeczy to jest madre. A reszta nie. I wiecie ja listu pozegnalnego matki nie czytalam. Innych tez. Ale inni czytali.Wiedzieli co napisala. Tam chyba bylo 9 stron A4. Pisala ten list i pisala jeszcze przed porodem - zalezy czy by ja przyjeli w banku i wiecie no to chyba takie cos napisala,ze nie chca mi mojej renty oddac a przeciez Wawrzyncem uratowalam KK. Juz zapomnieli. Teraz bedzie ze dr Mengele uratowal ich tak? Jacy ludzie maja krotka pamiec. Naprawde. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie nie obraźcie sie ale ja musze miec cos powiedziec na tej komisji. Poczawszy od porodu w rowie. Jak ta renta nie przyjdzie - czekam na nia PONAD ROK juz!!! i tyle. Nie mam srodkow do zycia. Zaden bank mi na zycie nie pozyczy i tyle. Wiecie ze jestem murzynem z Afryki tylko bialym rece mam nie wiem gdzie i tak dalej i wiecie nie pojde do pracy bo jestem ZAKASOWANA tu nie dosc ze krzyzem Kevina i chyba w Rosji na 3 skrzydla zeby Polska nie miala poczty to jeszcze 1 osoba ma tu krzyz rodwowody na spowiedz zeby bylo po mnie jesli Wawrzyniec nie mial racji nie istnial. I wiecie jakie ona ma zycie, a ja. I ona ojca nie miala - cos strasznego. A JA MIALAM, tak? Lepszy dr Mengele niz zaden tak sie dowiecie. To jej matka miala sie wydac i by miala ojca. I za krzyz na spowiedz jej i wilkow sie nie dalam. To choc Kevina z Kevina - tez nie. No to jak mam isc do pracy? Zostaje kal i mocz i Zielony Swiatek. A ja nie jestem Zielonym Swiatkiem i co teraz? I wiecie nikt mnie wezmnie ze spowiedzi tylko dlatego ze jest ta laska i tak jestem ograna. Takie sa brygidki. Bo sw. Wawrzyniec powiedzial ze na koncu ON URATUJE CHRZESCIJANSTWO palac sie tak powiedzial i one jeszcze mialy eksperyment taki te brygidki i ta RODZINA tu to wszystko robila, ale uwazajac ze sa przerazajace sklonowali sie na nie i MOIM PASSEM od zalozycieli bankow siedza sobie w holandii krzyzem na Szwecje. Ja sie nie dam. Tak nie wroce do holandii, zeby nie bylo ze jakas rodzine tam mialam czy cos tam. takim czyms. A do Niemiec ze takich zer swiat nie widzial i ze juz im tak wali, ze widziec ich nie chce i wiecie zaczne pisac i jeszcze w USA w sklepie bym prace znalazla, a na magazynie nie? A w Polsce gdzie? Zas w szkole - szanowalam szkole i do widzenia i tyle. Wy sobie jajca robcie JAJCA ABRAHAMA co na stosie Izzaka nie spalil - jedyna wiadomosc ktorej sie w Polsce na reli w klasach 1-3 nauczylam. A reszta to co? Gdzie reszta? Nic poza tym. I ze Bog ma ksztalt TROJKATA i nie rozumialam dlaczego sie tak ponizyl i na miejscu meskiej ubikacji jest. Takie mialam mysli. Tak mialam jakikolwiek KRZYZ ze na krzyzu umarl. I wiecie kolo na damskiej i trojkat na meskiej toalecie. Takich rzeczy nie wolno robic. Nie wolno krzywdzic FIGUR takim czyms. Panstwo Jana Ewangelisty sie dowiecie. I wiecie jesli przyjdzie tu na proces to tylko za to. Bo to straszne, a wiecie dzieci na dole w kopalni KARLY, CHORE UMYSLOWO - jego - to nie straszne. To nic. Tylko ten napis na toalecie KOLO I TROJKAT - moje zycie w Polsce to bylo i na Slasku. I tyle. I za to mam dac kase na KAPLICE MILOSIERDZIA BOZEGO ze MIALAM RODZINE W POLSCE< ALE SAMA SOBIE JA ZNISZCZYLAM. Naprawde :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Zostajemi wiecie tylko ze z Afryki jestem bo przeciez ze chodzic nie umiem przez WYBITY czy zlamany paliczek u nogi to nie.No to z Afryki -opinia czarnej z Afryki i nikt mnie do pracy nie chce. Tyle. Co jeszcze? A czemu mam kaplice mIlosierdzia budowac z mojej renty to juz w ogole nie rozumiem. Paczka ma scisle wartosci nie pasuje. A jesli to mieli mi powiedziec, ze matka tak sobie zyczyla i WYBUDOWAC TE KAPLICE wiecie i co? Zle by mi sie zylo w Polsce? i tyle. A tak? Renta i nic nie robienie i tyle. Bo co mam robic? Nikt nie chce mojej afrykanskiej rodziny. Tylko Kain sie liczy. Bez Kaina nikt mnie nie chce i tyle :( STRASZNE. I wiecie KK nie szanuje mojej rodziny, a ja ich za Wawrzynca Sopocke. Duzo nim osiagneli w krajach arabskich - polecieli sie WALIC do USA z Irakiem. Wy mieliscie miec bombe atomowa na leby spuszczona w latach 80tych i tak nie mieliscie co zrec juz i moze byscie wtedy byli lepsi i bardziej karni a tak? JEDNA ROZPUSTA,JEDNA NIEMOTA. Juz Jan Kochanowski to opisywal i przytocze wam to tutaj co opisywal o stanie waszego panstwa juz w XVI wieku. Zaraz wam to przypomne tu. GDZIE MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Oto stan panstwa polskiego w roku 2012. CZYTAJCIE!!!! To juz bylo - Jan Kochanowski i jego PRAWDZIWY KORALIK. Tyle ======================================== Pieśń o spustoszeniu Podola Wieczna sromota i nienagrodzona Szkoda, Polaku! Ziemia spustoszona Podolska leży, a pohaniec sprosny, Nad Niestrem siedząc, dzieli łup żałosny! Niewierny Turczyn psy zapuśc""ił swoje, Którzy zagnali piękne łanie twoje Z dziećmi pospołu, a nie masz nadzieje, By kiedy miały nawiedzić swe knieje. Jedny za Dunaj Turkom zaprzedano, Drugi do hordy dalekiej zagnano; Córy szlacheckie(żal się, mocny Boże!) Psom bisurmańskim brzydkie ścielą łoże. Zbójce(nieczyste), zbójce nas wojują, Którzy ani miasta, ani wsi budują; Pod kotarzami tylko siedzą, A nas nierządne, ach nierządne, jedzą! Tak odbieżałe stado więc drapają Rozbójce wilcy, gdy po woli mają, Że ani pasterz nad owcami chodzi, Ani ostrożnych psów za sobą wodzi. Jakiego serca Turkowi dodamy, Jeślim tak lekkim ludziom nie zdołamy? Ledwieć nam i tak króla nie podawa; Kto się przypatrzy, mała nie dostawa. Zetrzy sen z oczu, a czuj w czas o sobie, Cny Lachu1 Kto wie, jemu czyli tobie Szczęście chce służyć? A dokąd wyroku Mars nie uczyni, nie ustępuj kroku! A teraz k'temu obróć myśli swoje Jako by-ć szkody nieprzyjaciel twoje Krwią swą nagrodził i omył tę zmazę, Którą dziś niesiesz prze swej ziemie skazę. Wsiadamy? Czy nas półmiski trzymają? Biedne półmiski, czego te czekają? To pan, i jadać na śrebrze godniejszy, Komu żelazny Mars będzie chętniejszy. Skujmy talerze na talary, skujmy, A żołnierzowi pieniądze gotujmy! Inszy to darmo po drogach miotali, A my nie damy, bychmy w cale trwali? Dajmy; a naprzód dajmy!Sami siebie Ku gwałtowniejszej chowajmy potrzebie. Tarczej niż piersi pierwej nastawiają, Pozno puklerza przebici macają. Cieszy mię ten rym:"Polak mżdr po szkodzie"; Lecz jeśli prawda i z tego nas zbodzie, Nowąprzypowieść Polak sobie kupi, Że i przed szkodą i po szkodzie głupi. -------------------------------------------------- GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(