Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co_z_tb_nie_tak?o.O

Samotność...

Polecane posty

Gość co_z_tb_nie_tak?o.O

Mam 15 lat i nie wiem już co ze sobą robić. Ostatnio wszystko sie sypie. są wakacje a ja samotnie siedze w domu. Miałam przyjaciół. Moją naj. przyjaciółką była moja kuzynka(mój wiek) pokłóciłyśmy sie. Po pogodzeniu sie myślałam że będzie dobrze ale nagle ona jednak przestała sie odzywać. Mój 2. przyjaciel został moim chłopakiem. Ostatnio było źle i sie rozstaliśmy. Po tygodniu wróciliśmy do siebie i nagle po tygodniu przestał sie odzywać. Powiedział że musi wszystko przemyśleć. Ja dla niego nie wychodze z domu (oprócz naszych spotkań) bo nie chce żeby pomyślał sobie że wychodze z innym. Robie co moge... Staram sie... Co robić?:(

Gość plcmk
obecnie przechodzisz ciężki wiek. czasy są jakie są,nie jest łatwo:-) Nie przywiązuj sie do mniejsc osób i ludzi,a juz w zyciu będzie ci łatwiej

Gość 897857645
Nie jesteś sama ja mam 21 lat i też jestem samotny właściwie całe życie byłem:(

Gość plcmk
Mówią, że kiedy rodzi się człowiek, z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie

Gość co_z_tb_nie_tak?o.O
plcmk: śliczne;)

jesteś młoda , całe życie przed Tobą, wszystko się ułoży

Gość plcmk
tak więc głowa do góry;-) teraz nie macie nikogo,narzekacie:) a jak juz bedziecie mieli kogoś też bedziecie narzekać,taka jest natura człowieka

Gość plcmk
...gdy nie ma się nic do stracenia dostaje się wszystko..

Gość co_z_tb_nie_tak?o.O
a co robić w Wakacje samotnie?

Gość plcmk
to juz jest trudniejsze pytanie;-) Najlepiej jak byś odezwała się do jakieś kolezanki i razem coś wymysliły. w pojedynkę jest ciężko;-) moze Popisz na gg ;DD Popattrz coś na necie.. moze basen,: pobiegać, popływać, odwiedzić sąsiadów, spotkać się ze znajomymi, wyruszyć na wycieczkę po mieście, poszukać zajęć w domu kultury albo innym ośrodku kulturalnym, zapisać się na balet, pojechać na rowerze przed siebie wyjdź na świeże powietrze . ; pp polecamm .

Gość GHAH NIEBOszczkA(A) 666 JWWD!
Gnijmy na kompach! Moje gg to 543221 Pobajerzymy o życiu?

Gość co_z_tb_nie_tak?o.O
plcmk: heh odezwać sie nie mam do kogo. siedzenie na necie -już mam dość. rowery? może ale troche dobija samotność na rowerach itd... nawet nie ma sie do kogo odezwać...

Gość co_z_tb_nie_tak?o.O
GHAH NIEBOszczkA(A) 666 JWWD!: to wejdź na gg:P