Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1994

pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość1994

Ten temat jest dla mnie nieco krępujący, ponieważ jestem przed tym pierwszym razem. Mam kilka pytań, wiem dobrze o tym, żeby kobieta odczuła przyjemność, albo zwyczajnie mniejszy ból podczas stosunku musi być podniecona, mokra żeby penetracja była przyjemniejsza. Teraz pada pytanie czy żeby pobudzić mężczyznę trzeba zrobić coś specjalnego? Czy wystarczą tylko pocałunku np. po szyi, klatce piersiowej? Nie chodzi o to, że brzydzę się dotknąć penisa swojego partnera, ale czuję się tym skrępowana.. Co mogę zrobić innego żeby go pobudzić, podniecić?

Gość prumek
Widok twojej nagości powinien go wystarczająco pobudzić :) Kup oliwkę i mocno nasmaruj sobie nią cipkę - tak by wepchnął go szybko i w miarę bez oporów.

Gość gość1994
Oby to wystarczyło. Nie chodzi o to, że nie jestem gotowa, bo chce tego, ale niektóre czynności zwyczajnie mnie zawstydzają i nie wiem co robić.

Gość Perw mobilna
Oczywiście w przypadku użycia oliwki nie możesz korzystać z prezerwatyw.

Gość gość1994
W takim razie muszę odstawić oliwkę, ponieważ stosunek bez prezerwatywy nie wchodzi w grę.

Gość krupczata
nie przejmuj się niczym, jesteś początkująca więc niech to on ma inicjatywę a ty rób to na co masz ochotę zupełnie się nie krępuj gdy czcesz go dotknąć albo inaczej ułożyć za jakiś czas będziesz się śmiała ze swojego wstydu i obaw - ważne by nie bolało i byś nie krwawiła za bardzo bo to różnie bywa może być spory ból a może być też orgazm za pierwszym razem

Gość gość1994
Tak wiem, ale troszkę skrępowania jednak jest mimo to. Poza tym przerażają mnie właśnie ten ból wiem, że każdy przeżywa to na swój sposób, ale to też mnie martwi.

Gość Allona123
Ważne jest solidne nawilżenie - niech najpierw zrobi minetkę i przy okazji mocno poślini.

Gość Allona123
Może też poćwicz szerokie rozkładanie nóg i mięśnie pochwy (kegla)

Gość gość1994
Dziękuję a rady, na pewno skorzystam.

Seks jest naturalną potrzebą każdego z nas i nie ma potrzeby się do tego przygotowywać bo i tak będzie inaczej niż byś chciała. I choćby ci się nie podobało nie wiem jak, to po czasie dojdziesz do wniosku, że było pięknie. Na pewno nie wyjdzie tak jak zaplanujesz. Najpiękniejsza jest spontaniczność.