Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwus91

jak powstrzymać nerwy na innych

Polecane posty

Gość nerwus91

Witam! Mam 21 lat i pewien problem. Strasznie szybko można mnie wyprowadzić z równowagii, o byle co potrafie krzyczeć, szczególnie na mame i mojego brata. o jakieś błahostki. Nawet mój chłopak, już to zauważył że nie potrzebnie się na kogoś denerwuję, bo ten ktoś nie miał nic złego na myśli. A ja biore wszystkko za zarzut w moim kierunku. Że każdy głównie mama jest przeciwko mnie, ciągle niezadowolona ze mnie, faworyzuje braci. ... ale wiem że mama mnie bardzo kocha, zreszta jak to wygląda w oczach chłopaka... ciągle sobie mówie żeby nie krzyczeć i się nie denerwowac niepotrzebnie, ale czasami emocje biorą górę nad zdrowym rozsądkiem... i czasami dopiero po chwili jest mi głupio ze nakrzyczałam bo nie było powodu, ale wtedy juz za póżno... mama zła i wogole nerwowa atmosfera nie potrafie sobie poradzić z tymi nerwami... co zrobić? jestem strasznym człowiekiem, robie tylko krzywde innym...

Gość wiedźma_
mam podobny problem, poza domem spoko radzę sobie jakoś dusze wszystko w sobie a jak przyjde do domu to wyżywam sie na wszystkich, nie panuje nad soba, dre sie jak pojebana

Gość też się łatwo denerwuję.
czasem, nawet o byle co, ale nie krzyczę na nikogo, mam na to za słabą psychikę

Gość nerwus91
ale jak sobie z tym poradzić?

Gość 32
zanim coś powiesz to policz do 10