Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nastka2911

Pomocy! Podejrzenie ziarnicy!

Polecane posty

Witam, przed chiwla napisałm post,a le gdzieś się chyba zgubił. Porszę o pomoc, bo juz po nocach nie śpie. Lekarz mnie olał, a w domu się ze mnie śmieją, że wymyślam sobie raka. A wiec chodzi o to, że jakies 2 tygodnie temu znalazłam u siebie powiększony węzeł chłonny pod pachą, wybrałam się do lekarza, a Pani doktor na to, że ona nci tu nie widzi i na odczpene dostała skierowanie na OB i mirfologie. W piątek pojawił sie kolejny węzeł na pachwinie. Więc przerażona poleciałam znów, tym razem do innego lekarza. Pan doktor powiedział, że rzeczywiście węzły są powiększone i przepisał mi leki ziołowe i przeciwzapalne(?!) Biore je już 5 dzień i nic... Do tego dzis poszłam z wynikami, okazało się, że wszystko jest w normie. Na węzły nawet nie spojrzał... znów usłyszałam, że mam się nie martwic i nadal brac leki, które mi przepisał... A aj przed chwilą znów wuczułam MINIMLANY węzełek w mioejscu węzłów nadobojczykowych:(:(:(:(:( Siostra i mama mówią, że nic nie czują...I sama nie wiem, może za baradzo macam i same wyskakują... a do tego od woczraj mam MEGA katar u ból gardło może ten jeden to od tego?:( Nparawdę już nie mam siły, węzły są ruchome, ale w ogóle nie bolą:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować