Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowappp

Dobra koleżanka odebrała sobie życie przez męża:((

Polecane posty

Gość Anonimowappp

Teraz to byłego męża.(Jej mąż był bardzo bogaty) Wiele osób z nas mówi bogaci mają wszystko, czemu to ja nie jestem bogata itp. Bogaci mają kasę ale to co najważniejsze to nie mogą kupić za kasę tzw. MIŁOŚCI--> NIE MOGĄ ZBUDOWAĆ NA CAŁE ŻYCIE UDANEGO ZWIĄZKU RODZINNY. Iwonę poznałam 2lata temu w szkole zaocznej bardzo się z nią zżyłam, po dłuższym czasie opowiedziała mi że ma męża bardzo ale to bardzo bogatego ale nie jest z nim szczęśliwa bo jeździ cały czas na delegację imprezy dziewczynki itp:( zdradzał ją obrażał źle traktował wile razy mówił że z domu ją wypie..oli. (tu nie jestem pewna czy ją wyrzucił z domu czy sama odeszła).W styczniu przeprowadziła się do mamy z dzieckiem, powiedziała bym że jakoś sobie radziła może trudno było jej się przyzwyczaić do normalnego życia.Od końca kwietnia kontakt się nam urwał:/ domyślałam się że musi być z nią naprawdę źle bo nie odberała telefonu nie odpowiadała na smsy. A najgorsze wydarzyło się niedawno. JEJ MĄŻ BYŁY MĄŻ CHCIAŁ JEJ ODEBRAĆ NAJWAŻNIEJSZĄ OSOBĘ W ŻYCIU DZIECKO, JEJ OCZKO W GŁOWIE KOCHAŁA MAŁEGO DO SZALEŃSTWA.... NIESTETY TEGO WSZYSTKIEGO NIE WYTRZYMAŁA, NIE POGODZIŁA SIĘ Z UTRATĄ DZIECKA POPEŁNIŁA :(((ODEBRAŁA SOBIE ŻYCIE WYSKOCZYŁA Z OKNA... Jestem pewna że mąż odbierając dziecko nie myślała o dziecku tylko żeby matka dziecka cierpiała i chciał jej pokazać kto jest lepszy. Przepraszam za błędy musiałam to z siebie wyrzucić :((( Proszę bez głupich wpisów,, chciałam pokazać że życie w bagactwie wcale nie jest takie dobre jak nam się wydaje.

Gość erretrr
nie przez męża tylko przez chyba swoją wlasną chorobę psychiczną, nikt normalny nie zostawilby dziecka

Gość Anonimowappp
Tylko że straciła dziecko bo jej odebrał.A wiem jak bardzo mocno kochała dziecko.

Gość yxghjj07
nie rozumiem???????? po jaki kij wychodzila za maz? skoro maz byl tak bogaty dostawala by niezle alimenty na siebie i dziecko, a w tym wypadku widac ze chciala go na dziecko chwycic i nic z tego nie wyszlo

Gość 3123213123
erretrr- moze przeczytja najpierw a potem się wypowiadaj. Jakim cudem mu sie udało wygrac w sadzie?

Gość 3123213123
yxghjj07- nie sądz w szystkich po sobie, patologio

Gość fahgah26526
ODEBRAŁA SOBIE ŻYCIE WYSKOCZYŁA Z OKNA... :D:D:D:D

Gość autorko a ile ty
masz lat, ze taka historia ci pokazala dopiero, ze pieniadze szczescia nei daja? przeciez to prawda stara jak świat :o jedni sa szczęśliwi inni nie są i pieniądze tu nei mają żadnego znaczenia - bogaci tez mogą byc szczęśliwi a biedni mogą byc nieszczęśliwi morał dałas z tej hisorii jak z koziej dupy trąba :D koleżanka skoczyła z okna bo była słaba psychicznie i pewnie na takiej podstawie prawa rodzicielskie dostał mąż, a nie ona gdyby była silną normalną kobietą, to dostałaby alimenty i wychowywała dziecko sama, a nei zrobiła z niego półsierotę :( jeszcze jedno - mąż się staje byłym mężem po rozwodzie - po śmeirci żony, mąż się staje wdowcem ;)

Gość Anonimowappp
On był bardzo sprytny wszystkie firmy dom samochody były zapisane na jego rodziców. Z poprzedniego związku miał dziecko i sąd zasądził najniższe alimenty a dziecko miał i ma daleko w tyłku.. Dla niego pół miliona złotych była jak dla normalnych ludzi 10zł w dzisiejszych czasach nawet w sadach liczy człowiek z kasą i bardzo dobrymi znajomościami dobrym nazwiskiem...Także by dostała najniższe alimenty z 500zł. Miała gdzie mieszkać u rodziców rodzice by jej pomogli znalazła by prace dała by rade ale tu chodzi o utratę dziecka tego nie wytrzymała z tym się nie pogodziła... A dziewczyna ma mniej niż 24lata.

Gość lokismitokis
Dziwne to.Mąż debrał jej dziecko,ciekawe jak?Przeciez jakby była dobrą matką,miała na to świadków,to sąd nie odebrał by jej dziecka,tylko nakazał byłemu mężowi płacić wysokie alimenty na dziecko.

Gość yxghjj07
DURNE PROWO

Gość lokismitokis
Anonimowappp myslała dziweczyna,ze pana boga złapała za nogi wychodzac za mega bogatego faceta i nauczkę od zycia dostała i wolałał umrzec niż byc ze swoim dzeckiem.

Gość Anonimowappp
Może czytajcie on jako tako nie miał nic. Wszystko przepisał na swoich rodziców. Firmy dom samochody.

Gość yxghjj07
.d:D:D:D:D Anonimowappp Może czytajcie on jako tako nie miał nic. Wszystko przepisał na swoich rodziców. Firmy dom samochody. TO NA JAKIEJ PODSTAWIE DALI MU DZIECKO SKORO BYL TAKIM GOLODUPCEM?????:D

Gość ateista i terrorysta
Ale brednie 💤 Kończ to prowo...😴

Gość A jak wyskoczyła z tego
okna to leciała hardkorowo na "główkę" czy normalnie ?

Gość Anonimowappp
Powtórzę kolejny raz jakoś od stycznia sobie radziła a juz wtedy mieszkała u rodziców ale odebrał jej dziecko i tego wytrzymać nie mogła a jak już wspomniałam urwał mi się z nią kontakt i o tej tragedii dowiedziałam się od kumpla i koleżanki to oni mi powiedzieli że mąż odebrał dziecko i z rozpaczy zrobiła to co zrobiła...W dzisiejszych czasach jak ktoś ma mnóstwo kasy za tym jest prawo.Tak ciężko przekupić światków i nie tylko. Wiem jaką była matka w szkole często opowiadała o synków ile razy chcieliśmy ją wyciągnąć po zajęciach do baru coś razem zjeść na piwo czy kawe zawsze odpowiadała dzięki ale synek na mnie czeka tylko jeszcze zakupy zrobie.

Gość Anonimowappp
Widzę ze na tym forum siedzi większości ciemnych zacofanych ludzi...

Gość 3123213123
to ja pytam po raz czwarty: jak jej odebral dziecko???

Gość dsfsdfdgfh
tylko psychiczni skaczą z okien, normalna osoba zyje i szuka jakiegos rozwiązania problemu, nikt normalny sie nie zabija bo po co? skoro i tak kazdy umrze po co to przyspieszac? ona byla chora psychicznie i dobrze sie stalo, jeszcze by temu dziecku cos zrobila...

Gość 3123213123
nikt normalny sie nie zabija bo po co? bez powodu nikt normalny się nie zabija, ale z powodem- wręcz przeciwnie, tępaku

Gość yxghjj07
.:D:D:D:D:D:D

Gość Anonimowappp
Mówiłam że z nią mi się urwał kontakt i o tym się dowiedziała od kumpla i kolezanki wiem tyle że zabrał jej dziecko nie pytałam jakim cudem bo nie mogła uwierzyć w to co się satało.

Gość mkvmbkmbmbmb
PRZECIEŻ TO PROWO. JAK FACET TAKI MILIONER TO DZIWNE ZE SAD ZASADZIL TYLKO 500ZL ALIMENTOW. DZIECKO MA PRAWO ZYC NA TAKIM SAMYM POZIOMIE JAK ROZIC.

Gość i jeszcze jedno
jak dziadkowie są tacy megabogaci, a ojciec gołodupiec to można ich pozwać do sadu o alimenty:D