Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dlaczego nie wzielas sobie n

ktora z was moglaby byc z facetem niezaradnym ale bardzo dobrym

Polecane posty

Gość a dlaczego nie wzielas sobie n

uprzejmym milym dobrym czloiwiekiem? pewnie zadna :classic_cool: to wlasnie nasze kobiety

Gość ja bym mogła
ale wtedy trzeba byc zaradną za dwoje, a nie jestem :(

Ja sądzę, żebym mogła,byle była między nami nić porozumienia i wspólne zainteresowania :) Ale to zresztą jest niezbędne niezależnie, czy facet zaradny, czy nie :D

Gość ja bym mogła
widzisz - majowa panna cię weźmie :D

Gość iooioiopio
niezaradny - przygotuj sobie dużo papierowych toreb trochę większych od głowy

Gość jklkjklkjklkjklkj
Brzydkie kobiety sa zwykle bardzo zdesperowane, więc i na niezaradnego znajdzie się amatorka.

Gość jeśli jesteś DOBRYM człowiekie
to życzę Ci wszystkiego naj, oby się udało 👄

Gość jestem w takiej relacji
tyle, ze On nie dosc, ze nie zaradny, to poprostu leniwy...moglby chocby kurierem zostac ... ale nie, to uraga jego godnosci ... mysle powoli, zeby dac sobie z nim spokoj, bo ta jego niezaradnosc to jakis wynik tego, ze on sam nie wie czego chce od zycia, zamiast przec do przodu on sie cofa ...

Gość e tego dlatego
może się rozwija duchowo - proste i prymitywne ludzie tego nie rozumieją.... :classic_cool: dla współczesnych kobiet związek to tylko przełożenie na dobra materialne które mogą zyskać

Gość taak, rozwija duchowo
popijając wódę i gnijąc w internecie całą dobę.

Gość e tego dlatego
a jak wymyśli nową teorie powstania wszechświata i dostanie 1 mln $ za Nobla to co wtedy poczniesz?? :classic_cool:

Gość taak, rozwija duchowo
niech on najpierw przestanie życ wyłącznie marzeniami. A ma jakieś wykształcenie? Bo tak żeby tak przejść od technikum do Nobla, to trzeba być geniuszem. I duuuuuuuuuuużo pracować.

Gość jestem w takiej relacji
na do tego wiele innych wad - przez to, ze nie pracuje utrzymuja go rodzice przez cojest od nich totalnie uzalezniony. Tylko kiedy go potrzebuja on leci do nich w poczuciu zobowiazania ... 400km Przez to jego lenistwonie nie poszerza swoich horyzontow, jego codzinne wiadomosci to demotywatory, kwejk, facebook. Nie mozna z nim porozmawiac o wielu sprawach. Jego zaradnosc to tylko jeden z wynikow tego, ze facet jest nudny i LENIWY. Nie mam szacunku do ludzi, ktorzy boja sie zycia.

Gość a ja BYŁAM w takiej relacji
i nie widziałam sensu przedłużania jej.

Gość bo widzicie prawda
taka ze kobiety to puste kurwy, patrza tylko jakie sa perspektywy przed toba , kasa w portfelu i chuj w spodniach. Baba natomiast jedyne co roni to wypina dupe

chyba sobie pozwalasz na zbyt wiele? Mój znajomy był leniem patentowanym, nic nie robił żeby zmienić swoje życie chociaż miał wiedzę w pewnym zakresie i pełne szanse żeby wyjść z dna, w jakim siedział. Miałam go utrzymywać? I bez chamstwa proszę, bo wytoczę cięższe argumenty.

Gość bo widzicie prawda
co wytoczysz? Jakbys je miala to juz bys o nich wspomniala, a prawda jest taka ze jestescie cwanymi pasozytami, moze wez sie do roboty sama i przynies troche pieniedzy a fact niechg sie "zajmie domem" czy siedzi na dupie caly dzien i od czasu do czasu pomaluje paznokcie , gdzie jest powiedziane ze facet ma zapierdalac od rana do wieczora na zachciuanki ksiezniczki z wymaganiami? mamy rownouprawnienie prxzeciez , same o to walczylyscie ale widze ze to jestak praw chcemy ale obowiazkow to juz nie bardzo.

Gość majowa pannna...........
ja bym go wzięła i na niego pracowała, w końcu miałabym jakiegoś mężczyznę

nie mam zachcianek a on niech zarobi NA SWOJE WŁASNE UTRZYMANIE bo raczej żadna kobieta nie będzie go utrzymywała, chyba, że jakaś bardzo brzydka, nie szanująca się i nie mająca poczucia własnej wartości. Malujesz paznokcie? to może potrzebujesz męża a nie zony.

Gość majowa pannna...........
ja zamknę oczy na wszystko i będę na Ciebie harować, ożeń się ze mną kochanie!

Gość hahahah hhahahahahaaaaaaa
Hehe, zajmowanie się domem to siedzenie na dupie? Spróbuj, chłopcze, od 8 do 15 zrobić tyle, co ja, to pogadamy :D