Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona1989

On mnie kocha...

Polecane posty

Zawsze pisałam wtedy jak mi bylo zle, jak mialam jakis problem, a dzis... czyzby moje problemy sie rozwiązały...? Od 3 miesiecy spotykam sie z pewnym mężczyzna, od samego początku bardzo mi sie podobał a ja mialam wrazenie ze jestem dla niego tylko jedną z wielu, bo ciagle jest oblegany przez kobiety, a ja? czemu miałby wybrac wlasnie mnie, od samego poczatku było bardzo fajnie miedzy nami, gadalismy godzinami, non stop smsowalismy, problemem byl jego natłok obowiązków a od paru tygodni równiez odległosc... Spedzilismy ostatnio razem weekend... 3 dni non stop razem, bylo cudownie,mimo iż nie wiedziałam co on do mnie czuje, widzialam jak na mnie patrzy, jak usmiecha sie, jak sie do mnie odnosi,wiedziałam ze jestem dla niego ważna ale nie myslalam ze podczas tego wyjazdu wyznał mi miłosc... męzczyzna, który kiedys, zanim zaczelismy sie jeszcze spotykać powiedział mi ze nigdy nie był zakochany i ze nie wie co to znaczy w ogole... Powiedział mi, ze przy mnie zrozumiał co to znaczy i ze mnie kocha... Nie moge przestać o tym myslec...

Gość fajnie :)
a Ty go kochasz?

Gość Oszalałaś na jego punkcie?
Ueee :( To ty jesteś tylko zakochana. A ja myślałam, ze tu o miłości będzie :(

sęk w tym, ze bardzo duzo poswiecilam dla tego uczucia, rozstałam sie z narzeczonym po 4 latach związku, wchodzilam w to w ciemno, ale teraz wiem, ze bylo warto, zakochana to w nim jestem od 4 miesięcy albo i dluzej

Gość a czy ja mogę go znać?
Czy to ktoś, kogo może znać więcej osób niż przecietną jednostkę? Tzn. czy w jakiś sposób udziela sie w świecie sztuki (szeroko pojętej, bo nie chcę zdradzać konkretnej dziedziny) ?

uff... kamień spadł mi z serca!

Gość ;defkjpa
ok to jeszcze ja zapytam - czy jego imie zaczyna sie na Ł.? coś za dużo tu zbieżności...

Gość ;defkjpa
pytałam o to bo znam takiego jednego i sie w nim bujam a on chyba z inna zaczął się spotykac i chociaz wiem że nie mam już szans na nic to jakoś tak mi sie cięzko zrobiło bo pomyślałam ze może to ona pisze czy coś- wiem to głupie ale mocno sie w nim zabujałam i musze to jakoś przetrawić w sobie a to potrwa zanim mi przejdzie

Ja podobnie jak koleżanka wyżej :) Ale odetchnęłam z ulga, choć wiem, ze mój nie powie mi nigdy nic takiego jak Twój Tobie :)

Gość a_g_r_a_f_f_k_a
zagubiona1989 przeleci Cię i zostawi.. za 4 miesiące będziesz zakładać temat jak to zalamał Ci serce, a Ty narzeczonego zostawilaś.. Nie daj się mu przelecieć przez conajmniej rok - wtedy zobaczysz czy Cie kocha, bo że kochają to oni bardzo łatwo potrafią mówić, a laseczki wierzą, zwłasza jak kochają "mój jest inny" ;-)

Gość ktosikowa82920
a seks byl w ciagu tych 3 dni? czy juz wczesniej nawet?