Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvtvrrrvg

o to co napisała do mnie była laska

Polecane posty

Gość gvtvrrrvg

Wiem,że nie pojedziemy do zoo,ani nie zostaniesz moim mężem.Więc zadowolę się chociaż jedną setną z tego co bym chciała.Spełnisz chociaż jedno z moich życzeń? Otóż,może to zabrzmi idiotycznie i nie odpowiedzialnie,ale chciałabym bardzo zrobić Ci loda jak prowadzisz auto.Myślałam o tym już dawno temu.I chciałabym też pójśc na gofry z bitą śmietaną,od dawna to za mną chodzi.Takie z polewą czekoladową i jagodami.Zobaczmy się jutro....Albo w czwartek do 20 mam korepetycje na widzewie.Tęsknie za Tobą mimo że wczoraj byłeś taki podły dla mnie.Idę się uczyć od razu zaznaczam że nie jest to desperatka i raczej ma się z kim spotykać.CO sądzicie o takim zagraniu:O

Gość jestes dla niej
facetem do seksu :)

Gość raczej ztego postu wynika że
ona chciałaby więcej niz seks ale on nie chce jej tego dać

Gość to znaczy, że jej
bardzo zależy na Tobie, Ty ślepy dupku!!!!! nie widzisz jak się poniża??? jak brakuje jej kontaktu, jak chce się zbliżyć??? napisała o tym 'zrobieniu loda', bo pomyslała pewno, że nawet jak jej już nie chcesz, to propozycja seksu oralnego jakoś Cię skusi, zainteresuje itd jacy faceci sa podli, Boże :( a baby głupie, te zakochane... to straszne :(

"CO sądzicie o takim zagraniu?" Autorka listu/smsa/maila, nie jest zoofilem: "wiem,że nie pojedziemy do zoo". Preferuje bycie singlem: "nie zostaniesz moim mężem." Jest dobra z matematyki: "zadowolę się chociaż jedną setną z tego co bym chciała." Jest romantykiem/marzycielką: "Spełnisz chociaż jedno z moich życzeń?" Nieustabilizowaną psychicznie i emocjonalnie: "Otóż,może to zabrzmi idiotycznie i nieodpowiedzialnie" O niespełnionych ambicjach kulinarnych i gastronomicznych: "chciałabym bardzo zrobić Ci loda jak prowadzisz auto.Myślałam o tym już dawno temu.I chciałabym też pójśc na gofry z bitą śmietaną,od dawna to za mną chodzi.Takie z polewą czekoladową i jagodami." Żądną władzy, oczekującą realizacji wydawanych poleceń: "Zobaczmy się jutro....Albo w czwartek do 20" Przeuczoną, albo niedouczoną: "mam korepetycje na widzewie." O skłonnościach masochistycznych: "Tęsknie za Tobą mimo że wczoraj byłeś taki podły dla mnie." Jednak niedouczoną: "Idę się uczyć" I jednak zdrową psychicznie: "zaznaczam że nie jest to desperatka" Bezpruderyjną: "raczej ma się z kim spotykać" Wnioski wyciągnij sam :)

Gość aaa kukuku
ta biedna zakochana dziewczyna tak się poświęca dla niego,nie chce,a loda mu robi,potem wraca do domu,rzyga cały dzień z obrzydzenia,no ale cóź się robi dla miłości,a ten dupek co robi?,umieszcza jej sms do niego na kafe:D

Gość fffiute
prowo stare jak świat