Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklana pułapka 55555

Boje się pierwszego razu

Polecane posty

co mam zrobić? Jak się przełamać? Nie boję się tego bólu...boję sie, że zajdę w ciążę nawet jak ON się zabezpieczy to wiem, że będe żyć w strachu a mam 20 lat już ;/ co mam zrobić? Mój chlopak coraz bardziej nalega na seks jestem z nim 3 lata i nie wysmiewajcie mnie...miał ktoś podobnie? Co radzicie? M oj zwiazek sie rozpada przez to powoli

podwojnie? to zly pomysł nie rób ze mnie idiotki ;/ ale ja mam pecha w życiu...boję się jak się tego pozbyc?

up

pomocy!!!!!!!!!!!!!

Gość 1333
masz 20 lat... to dlaczego nie pomyslisz o tym eby pojsc do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne? trzeba byc odpowiedzialnym i umiec sobie planowac wszystko... dlatego zacznij je brac;p wtedy na pewno nie zajdizesz..

ale ja nigdy nie bylam u ginekologa i tak to odciagam...zreszta jestem niesmiala nawet nie wiem jak powiedziec lekarzowi o tym jak zaczac rozmowe o tabletkach co robic:(

Gość 1333
no proszę Cię... masz 20 lat juz czas na pierwsza wizyte u ginekologa, musisz porobic badania sprawdzic czy wszystko jest ok... jak chcesz uprawiac seks to musisz tez byc na tyle dorosla by to sobie pozalatwiac wszystko, po prostu mowisz ginekogowi ze chcesz by przespisal C9i tabltki, i wyjscia nie ma;p

Gość 1333
no jak to nie... ewnie ze przepisze;p

Gość alemasznkompleky
chyba sama robisz z sieboe idiotkę myśląc, że podwójne zabezpieczenie to dwie prezerwatywy :D:D:D Sa przecież tabletki, globulki, dodatkowo, tylko powtarzam DODATKOWO a nie zamiast, policz sobie kiedy masz dni niepłodne i zróbcie to wtedy.

niby tak ale jednak...boje sie. Zreszta moj chlopak mowi ze albo prezerwatywy albo tabletki

Gość 1333
to w czym problem, idz na jedna wizyte a potem umow sie na nastepna i tyle. A nie ma sie czego bać, leiej jak teraz wezmiesz sie w garsc i podejdziesz do tego po doroslemu i zaczniesz wczesniej brac tabletki niz mialabys wpasc;p

Gość alemasznkompleky
a czemu chłopak mówi, że albo to albo to? skoro i tak będzie miał prezerwatywę, to co mu przeszkadza, że Ty bedziesz zażywać tabletki?? poza tym - jak to albo albo - przecież same tabletki nie chronia Cie przed chorobami przenoszonymi drogą płciową. Ile lat ma chłopak?

rok starszy 21 lat

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Tabletek na pierwszej wizycie nie przepisze, bo musi zrobic badania hormonalne. A co chłopakowi przeszkadza, że będziesz brała tabletki? Czemu albo to, albo to? Boooże, ile on ma lat?:O Jak Ci się śpieszy to kup sobie globułki. Ale lepiej stosowac z prezerwatywą, to takie jakby 'dodatkowe' zabezpieczenie, nie polecam bez gumki. :P

boje sie jego nieodpowiedzialnosci, nie wyobrazam sobie ze moglabym miec z nim dziecko. Chyba bym sie zabila. z 2 str mam juz 20 lat i przez 3 lata nie dalam mu seksu :( powinnam ale sie boje... moze po prostu on nie jest dla mnie. Wiem ze jakbym zaszla z nim w ciaze to bylby to moj koniec

Gość Serafina_900
Skoro chłopak czeka już 3 lata to nie powinien stawiać takich wymagań, że albo to albo to, tylko pójść Ci na rękę, skoro poczujesz się bezpieczniej jednocześnie biorąc tabletki i używając prezerwatyw. W razie czego możesz mu powiedzieć, że wolisz prezerwatywy, a tabletki będziesz brała potajemnie.

dobry pomysl dzieki za kazda rade

Gość Gertruda, 1930r
Ja się nie bałam. Zrobiliśmy to na spontanie. Miałam wtedy dni płodne. Założył prezerwatywę DUREX i tak kilkanascie razy się pieprzyliśmy w ciągu 3 tygodni. Potem nasz związek się rozpadł, ale to już inna historia. Mój facet był odpowiedzialny i bez gumki mnie nie rżnął, choć czasem nalegałam by włożył mi raz czy dwa :D W oczekiwaniu na okres trochę się jednak bałam, ale myślałam, że to jednak nie możliwe bym zaszła w ciążę, choć często dochodził we mnie, a jak wiadomo gumka mogła pęknąć w środku. Na szczęście nie zaciążyłam.

Gość Serafina_900
Mój nigdy nie dochodzi we mnie. Więc jeśli się zabezpieczycie i nie skończy w środku, ryzyko ciąży jest prawie zerowe.

Gość Gertruda, 1930r
Taki facet jak ten mój były to skarb w porównaniu do tych poprzednich eksów. Kiedyś jeden chciał się ze mną kochać bez gumki. Mówił, że tylko chwilę...co za jełop. Oczywiście, że z nim tego nie zrobiłam. Przeklęty jełop.

Gość Gertruda, 1930r
Ale mi brakuje seksu z tym byłym :O kur­wa nie zniosę tego, że jego penis może pieprzyć inną kobietę.