Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skaży szto

ceny mieszkań wynajem

Polecane posty

Gość skaży szto

Ile płacicie za wyanajete mieszkania ? Ja znalazłam ofertę za 1100 plus media 2 pokoje częściowo umeblowane po remoncie z co kaucja 1 czynsz ogladałam nieco tańsze ale w sumie na jedno wychodzi bo niby tańsze czynsze ale bez wygód bo gaz na butle ciepła woda z bojlera brak balkonu itd Czy to dużo 1100 ? Od miesiąca szukam i chyba zostane przy tym ........ Sosnowiec

Gość pierdoletz
1100 z czynszem, czy plus czynsz?

Gość skaży szto
z czynszem 500 czynsz + 600 odstępne

Gość judgementcrematorium 666
Media Markt do piachu! Z MM elektronika od wielkiego elektronika dla anemika, który kozły silny fika i na twarzy jego wesoła mimika jak pod ziemią u górnika i w lesie najedzonego kornika, jedzącego próchno z nocnika!

Gość pierdoletz
to niedużo

Gość ojojku
Ja w Mikołowie niedlugo bede szukac najemcow na swoje - dla porownania: Jak zostawie meble to za 1000 a jak bez mebli to 800 zl - tak planuje. Mieszkanie 2 pokojowe ale male - 36m. kuchnia otwarta, panele, kafelki itp Ale ogolnie to radze ci nie szukac po ogłoszeniach tylko po znajomych - tak sie znajduje naprawde dobre oferty. bo w ogłoszeniach glownie biura nieruchomosci a wiadomo ze one tez musza zarobic. Chyba ze czas ci sie konczy.

ja bym chętnie też swoje wynajęła ale boje się ,że mi zniszczą. byłabym w stanie wynając tylko za uczciwe zajęcie się mieszkaniem i regularne opłaty za media. ale nie mam nikogo zaufanego,a obcych boję się wpuścić bo wiem,ze ludzie nie szanują czyjegoś.