Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Margotka 9022...

** OCZEKUJĘ MALEŃSTWA - DLA MAM W KAŻDYM TYG. CIĄŻY **

Polecane posty

Czasem ciężko dołączyć do jakiegoś forum. Zapraszamy mamy które zarówno są na początku ciąży, jak i te, które czekają na rozwiązanie. Pomożemy, podpowiemy. Liczymy na wzajemny szacunek :)

Ja chętnie też będę się tutaj odzywała:) Może też zrobimy tutaj tabelkę żeby też mieć mniej więcej zarys tego kto kiedy rodzi!:)

Gość tak od 4 dni
autorko za bardzo sie nie powspierasz skoro jestes w 36 tygodniu buhahahahhahahahha

Nick.....................Wiek........Termin porodu............Płeć............. _____________________________________________________________ Margotka9022.........26...........07.08.2012...............Córeczka Julka

Nick.....................Wiek........Termin porodu............Płeć............. _________________________________________________________ ____ Margotka9022.........26...........07.08.2012............. ..Córeczka Julka Preggers................23..........05.12.2012................Córeczka Zosia

Witam witam moje kochane:) ocywiscie ze sie dołacze jakby moglo byc inaczej:)

Nick.....................Wiek........Termin porodu............Płeć............. _________________________________________________________ ____ Margotka9022.........26...........07.08.2012............. ..Córeczka Julka Preggers................23..........05.12.2012........... .....Córeczka Zosia Doti:)....................24.........17.08.2012........... ....Córeczka Kornelia

U mnie wsystko dobrze czasem te upały mnie wykanczaja ale tak ogolnie czuje sie naprawwde super:) ooo to u ciebie juz coraz blizej ale super:)

Cześc :) Ja jestem w 29 tc, spodziewam się syneczka. :) Tp z OM wychodzi mi na 2.10 z usg trochę wcześniej ;) Nick.....................Wiek........Termin porodu............Płeć............. _________________________________________________________ ____ Margotka9022.........26...........07.08.2012............. ..Córeczka Julka Preggers................23..........05.12.2012........... .....Córeczka Zosia Doti ....................24.........17.08.2012.......... . ....Córeczka Kornelia Borntoride.............23..........02.10.2012................Syn Tymon

Borntoride witamy cie:) Ja chyba musze was opuscic bo cos mi sie oczka zamykaja ide do łóżeczka na troszke do pozniej

Dziękuję :) no właśnie widzę że rodzynek hehe :D Ja czuję się dobrze, tylko te upały mi trochę doskwierają... jestem na zwolnieniu od paru tygodni bo mi się szyjka zaczęła skracac i muszę się oszczędzac. Ale na szczęście nie ma konieczności leżenia plackiem no i już się unormowała bo szyjka stoi w miejscu i jest zamknięta, tak że myślę że donoszę do terminu. :)

Doti, ja w nocy strasznie źle śpie, wstałam dziś po 5 i też poszłam się położyć o 9, żeby jeszcze dospać. Borntoride, ja jestem z małopolski i te upały już trzymają ponad tydzień. Jest ciężko wyjść do sklepu nawet, więc większość dnia spędzam w domu, przy wiatraczku ;) To Twój pierwszy Maluszek?

Też tak często chodzicie do toalety w nocy ?? Ja chodzę na siku średnio ze 4 razy a potem pół godz leże i usiłuję zasnąc :/