Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulaaaa1990

MArzę o tym aby być niższą...

Polecane posty

Gość Paulaaaa1990

Mam 1,74 cm i codziennie marzę o tym,że mam 1,65-66 wzrostu i mogę bez skrępowania zakładać buty na obcasach i nie wygladać jak wielkolud :/ ;(:(

Gość Paulaaaa1990
Nie nawidzę tego jebanego wzrostu :(.Marzę,żeby skrócić sobie nogi o 8cm(4cm udo i 4 cm łydkę).Przy takich dłuugich nogach nie widać tego skrócenia...

Gość dondonowaty24141
ludzie to mają problemy...

Gość no ja też
mam to samo tylko 176 a 170 by mnie zadowoliło, no ale co nic nie zrobie, a tak kocham szpile

Gość rhfhvbn
mam identyczny wzrost i tez sie czuje za wysoka...kupic spodni nie moge na siebie :P

Gość dgkdjg
Ja mam dokladnie tyle samo 174cm:) i nie jest to moj kompleks....wygladam kobieco i jestem proporcjonalna:)

Gość Paulaaaa1990
1,74 to idealny wzrost ale już w wysokuch szpilkach!Dodając jeszcze 10-13 cm szpilką to już baaardzo wysoka kobieta-wyższa od większości ludzi na ulicy :/

Gość dgkdjg
ja nosze max 6cm i jest dobrze:)

Gość mamusia989812
marny podszyw i marne prowo, temat zalozyl jakis niski krasnal ogrodowy ktory swoje kompleksy leczy w internecie haha

Gość Paulaaaa1990
To nie żadna prowokacja-mam ten kompleks od 15 roku życia a teraz mam 22 lata:(.Noramlnie wyję jak zobaczę ekstra szpilki 12 cm a wiem,że to nie dlamnie.Pozatym mój facet ma 1.80.Z ręką na sercu poszłabym na taką operację-to mój jedyny i WIECZNY kompleks.Wiecznie płaskie buty eh... :(

Gość 78782554
prawdziwe kobietki eleganckie i z klasą mierzą od 170cm, wszystkie dziewczyny na jakichkolwiek wyborach miss muszą mieć powyżej 170cm... niski kapsel cięty z metra nie wygląda ładnie, jak wyrośnięte dziecko a w szpilach wygląda wręcz karykaturalnie, do tego te krótkie nóżki i rączki.

Gość Paulaaaa1990
Jak kiedyś nosiłam koturny 8-9cm to KAŻDY mówił:Ale Ty jesteś wysoka!!A byłam wtedy z koleżanką 1.68.Ona to ma szczęście-jak założy obcas 10cm to nie wygląda na wieżę :(.MArzy mi się te 1.65-1.66 :(

Gość ha ha ha ;dploekr
ja mam 2 cm mniej i nigdy bym nie chciała byc niższa wysokie jest zgrabne :classic_cool:

paula --> ale kto powiedzial ze musisz koniecznie byc nizsza od faceta, wiadomo ze szpilkami dodajesz sobie wzrostu i nikt nie pomysli ze jestes od niego wyzsza tylko ze masz szpilki zalozone :)

Gość magda787323
a ja mam 170cm i chciałabym być wyższa o jakieś 5cm :) niskie kobiety nie wyglądają ładnie i powiem szczerze że dziękuję Bogu że mam taki wzrost jaki mam. Zawsze powtarzałam że" - nie chciałabym być niska - nie chciałabym mieć kręconych włosów. jakbym miała kręcone to bym je prostowała codziennie, ale ze wzrostem nic się nie da zrobić, tragedia jak dla mnie.

Gość Paulaaaa1990
Strasznie bym się krępowała jakoś być niższą od Niego bo chcę się poczuć "mała" przy NIm :(.A nie patrzeć na niego z góry ;(

Gość chmurkai9i
ciesz sie ze masz taki wzrost!! ja o takim marze chyba od zawsze. jestem niska i niepocieszona. wystarczy ze troche sobie podjem i wygladam jak siostra grycanek, niski czlowiek nie moze sobie pozwolic na duzo...

Gość Paulaaaa1990
1.70 to ok jeszcze bo jak założy szpilki to masz równo 1.80 a ja już 1.84 a jeszcze wyższe to już wogóle :/

Gość Tomaszek8980
ale masz problem.... przynamniej wygladasz jak rasowa kobieta a nie jak jakis P I E R D O L O N Y karzel.

Gość Paulaaaa1990
1.66 to nie niska kobieta tylko średniego wzrostu więc dla mnie idealnego ale niestety nieosiągalnego :(.Marzę zawsze,że mam 1.66 wzrostu i chodzę w pięknych platformach :(.Uwielbiam takie buty ale one są wysokie bo mają z przodu platformę,dzięki której nie czuje się obcasa i bardzo wygodnie się w nich chodzi i w dodatku sąmega zgranbne

Gość ha ha ha ;dploekr
Frodo dalej marzysz ?:D wyrwałeś lachona więc akceptuj wzrost i już ! bo odstraszysz swoją rurę :D

Gość a jjaaaa
Mam dokładnie 1.74cm noszę tylko wysokie szpiki , wyglądam świetnie . Wszystkie ubrania leżą rewelacyjnie , nie muszę nic kombinować , że coś mnie skraca itd. Nie wiem dziewczyno z czym masz problem , ale na pewno nie ze wz rostem.

Gość trollaolla23
ja mam 175 i jestem zadowolona, bez szpilek się czuję jak kurdupel. chciałabym być ciut wyższa. nie pojmuję problemu. chyba, że jesteście masywne..

Gość ha ha ha ;dploekr
tak jak niziołkowi nie dało się wytłumaczyć, że niscy mogą być fajni tak autorce nie nakładziemy do głowy, że jej centymetry to atut 🖐️ mam słuszność ? :classic_cool: frodo ciesz się z tego co masz :classic_cool: zawsze mogłeś mieć mniej :P

Gość fsdgdthytj
174cm... wcale nie jesteś wysoka, masz właśnie na mój gust idealny wzrost.. Sama mam 172cm i mogłabym być wyższa, a moja przyjaciółka mierzy 185cm ;)