Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tommmmttttt

do mam dzieci-pomóżcie!!!

Polecane posty

Uporczywa i nieustająca czkawka może być objawem poważniejszych chorób - problemów z żołądkiem, płucami czy układem gastrycznych. Czkawka może nie być sama w sobie dolegliwością, ale właśnie objawem poważniejszej choroby, a ignorowanie napadów czkawki pozwala na rozwijanie się tego drugiego schorzenia. Są to jednak rzadkie przypadki, idź do innego lekarza. Było nawet w Chirurgach o czkawce :D

Gość tommmmttttt
ale ona nie ma uporczywej czkakwki-raz na tydzien pare czkniec i koniec

Gość tommmmttttt
moja lekarka mowi ze u dzieci to norma, tylko z kim nie rozmawiam to ich 2 letnie dzieci nie mają juz czkawek

Gość zzghjkmnxcczz
a moja ma, zawsze ze smiechu i niedługo skonczy dwa lata. Nie zarwacam sobie tym głowy :D czkawka to skurcze przepony, częste przy słabych mieśniach brzucha- a dzieci właśnie takie mają. Ja sama po porodzie miałam często czkawkę, bo miałam osłabione mięśnie brzucha. Nie martw się niepotrzebnie i nie szukaj chorób gdzie ich nie ma.

Gość tommmmttttt
no wlasnie-teraz widze ze wiecej osob pisze ze ich dzieci tez tak mają , moze to mi pomoze bo sama wiem ,że szaleje

Gość tommmmttttt
moze jeszcze ktoś się wypowie

Gość tommmmttttt
no nic, uciekam spac.moze jutro inaczej na to spojrze

Gość koszabava
Oczywiscie, ze czkawka moze swiadczyc o powazniejszym schorzeniu w organizmie! Ja bym na twoim miejscu nie odpuscila i zrobila dziecku komplet badan. 2 letnie dziecko nie powinno miewac czesto czkawki. Lepeij zadbaj o badania bo mozesz sie ciezko zdziwic :O

Gość tommmmttttt
no i wlasnie same widzicie ze zdania są podzielone-mała ma czkakwki sredni raz na tydzien, czasami dwa dni pod rząd,ale kilka czknięc i jej przechodzi.

Gość tommmmttttt
widziecie, niektorzy tutaj strasza-ale ja pytalam dwóch lekarzy i napewno mi skierowania na tomografie nie dadzą

Gość tommmmttttt
podnoszę

Gość nkjdslvbdfj
Czego Ty oczekujesz? Na co podnosisz ten temat? Oczekujesz, ze ktoś Ci powie, że dziecko ma guza mózgu? I co z tą wiedzą zrobisz? Byłaś u lekarzy, tutaj i na milionie innych wątków mówimy, że nie ma się czego bać a Ty nadal swoje.

Gość tommmmttttt
pytam czy inne dzieci tez miewają czkawki i tyle

Gość nkjdslvbdfj
No ale wszyscy mówią Ci, że mają. Moja też ma i też ma 2 lata. A Ty nadal pytasz w nieskończoność. Czy przyjdzie czas, że w końcu ilość osób, które powiedziały, że dzieci mają czkawkę Cię usatysfakcjonuje?

Gość tommmmttttt
to napisz jak czesto ma Twoja córa?

Gość nkjdslvbdfj
Nie liczę tego bo to normalne, że ma czkawkę. Przynajmniej kilka razy w tygodniu.

Gość gość
I jak z tą czkawką??