Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość me topique

Mój największy problem to ........................... DOKOŃCZ ZDANIE.

Polecane posty

Gość me topique

Chciałabym w końcu oczyścić sobie cały organizm ale nie wiem jak :(

Gość me topique
Ile czasu jesteś bezrobotna ? Gdzie pracowałaś wcześniej ? Co chcesz robić ?

Gość powidla sliwkowe
ja potrzebowalabym troche gotowki naprawde niewiele musze zrobic porzadek z uzebieniem pomoc troche rodzinie i pojechac na jakis tydzien wakacji i bylabym usatysfakcjonowana :-)

Gość tttggg
najwiekszy... ciezko wymienic jeden, ale chyba powiem ze mezczyźni poza tym jakas sensowna praca tez by sie przydała

chyba zbyt krótki dzien :) no i brak tej połowki:) reszta to kwestia czasu bo pieniadz juz mam

Gość ŁIŁA NAPUSZONA
uzależnienie od Kafe

nigdzie nie pracowałam :( nikt mnie nie chce zatrudnić :( wszędzie gdzie idę do pracy to po jednym dniu albo najdłużej 4 coś sie dzieje jeden zakład splajtował, w innym recesja, w innym machloje, w innym ah 😭

a w innym płacili 4 zł za godzinę :( ostatnio juz prawie dostałam pracę, ale przez to, że reszta grupy: a) paliła w nieodpowiednich miejscach b)spozniała się c) 2 osoby nie przyszły d) jedna osoba pyskowała wyrzucili wszystkich 😭

Gość manio ciekawski=)
... fakt, że naród jest ogłupiony i wybiera złodziei i zdrajców. Z resztą problemów sobie poradzę

Gość domwoskowych cial
nie mam nikogo! kolezanki, znajomej,rodziny, chłopaka:( wszystkiego sie wstydze, stale robie sie czerwona jak ktos na mnie atrzy nie umiem podołać zwyczajnym sytuacją życiowym jak posiłek w miejscu publicznym nie bede z chłopakiem, który mi sie podoba, bo sie wstydze do niego nawet odezwac koncertowo przegrywam zycie

Gość Ant......
To ja mam najgorzej.Mój ojciec nie płacił czynszu i to ukrywał i dziś przyszło wezwanie z sądu w sprawie eksmisji.Załamałam się totalnie! Mieszkam z nim i swoim dzieckiem.Kilka lat temu uzgodniliśmy że ja daję na życie i rachunki a on opłaca mieszkanie.No i tak mnie urządził. Boję się że wyląduję z maluchem na bruku.

Gość nakrętka od butelki
nieśmiałość, piekielna nieśmiałość nienawidze się za to przez to jestem nudną osobą, mam mało znajomych, a co za tym idzie o chłopaku mogę tylko pomarzyć;(eh...

bycie indywidualistą i osobą samowystarczalną plus podążanie w odmiennym kierunku co społeczeństwo przez co nie posiadam ogromnej rzeszy znajomych

Gość mojnajwprto
Moja wscibska tesciowa..

Gość kamila12345678901
nie potrafie wyrwac sie z toksycznego zwiazku..:(

Gość dark energy,
zaburzenia psychiczne trwające już prawie 20 lat, nie mające oczywistej przyczyny

Gość kapcie
nikomu nie jestem potrzebna i nikomu na mnie nie zależy :( jestem nieśmiała i ludzie mają mnie w d***e

Gość Gertruda, 1930r
-obecnie brak pracy, mam oszczędności, ale im więcej kasy tym lepiej -brak faceta, który by mnie porządnie zaspokoił -rosną mi włosy na brodzie, które regularnie wyrywam pęsetą

Gość ojciec mojego
dziecka :O

Gość alkoholizm...
który mnie wciąga:o