Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...,...,...,....,...

Do kobiet: czy to oznacza, ze ma mnie gdzies?

Polecane posty

Gość ...,...,...,....,...

Kilka tyg. temu zaczalem sie spotykac z pewna dziewczyna. Ona taki typ kokietki, troche zwariowana i pozytywnie zakrecona. Dosc czesto dochodzilo do dotyku, pocalunkow, zarowno z jej, jak i mojej strony. Wszystko szlo oki, dopoki na horyzoncie nie pojawil sie pewien typ. Poznali sie na dyskotece, on lekkoduch, po rozwodzie z zona, starszy od niej o ladnych pare lat. Moje relacje ze znajoma zaczely sie psuc. W rozmowach przywolywala rozne kwestie zwiazane z tym kolesiem. Najbardziej mnie zirytowalo, jak zapytalem czy dobrze sie znaja, a ona ze tak srednio. A tymczasem zaczela mowic, ze teraz wyjechal na wakacje, ze nigdy nie ma czasu i ugania sie za kobietami. Jak to okreslila niezly z niego ogier. Innym razem opowiadala, ze jest niezdecydowany i upierdliwy. Niby sie srednio znaja, a ona wyjezdza z tekstami, ze niezly z niego ogier itp. W jakim celu mi to powiedziala: aby mi dokuczyc? Ma mnie gdzies? Mam jakiegos pecha do kobiet ostatnio. Trafiaja mi sie jakies prozne ksiezniczki. Co o tym sadzicie?

Gość hehe :D
ta twoja kolezaneczka jest takim samym polglowkiem, jak i ten koles z disco. kopnij ja w tylek i nie zaluj!