Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tydhchgf

Pęknięta prezerwatywa

Polecane posty

Gość tydhchgf

Podczas stosunku z moim chłopakiem pękła nam gumka, ale przedtem cztery razy miał wytrysk, a po stosunku dokładnie się umyłam. Powinnam mieć teraz na dniach okres, więc czy jest możliwe, że zajdę w ciążę?

Gość Perw mobilna
Jeżeli nic się nie zaburzylo i miesiączka pojawi się w terminie to nie. Jeśli jednak miałaś dni plodne to wcześniejsze wytryski i umycie się nic nie pomoże.

Gość monisssssssskaaa
Ojjj niestety, ale niewykluczona ciaza.;/

Gość kleklejekle
jezeli nie minely jeszcze 72h od tego ryzykownego stosunku to lec do ginekologa po tabletke 72 po, wtedy bedziesz przynajmniej spokojna

Gość tydhchgf
A jeśli powinnam mieć w tym samym dniu czyli wczoraj okres, a go nie dostałam i wtedy pękła, to coś się stanie?

Gość nikanik
A skąd pewność że tym razem okres będzie tak jak powinien być? Mycie po seksie nie zapobiega ciąży.

Gość tydhchgf
dlatego mówię, ze powinnam mieć teraz a nie mam..

Gość Perw mobilna
Skoro nie masz to i owulacja mogła się przesunąć, a więc ciąża jest możliwa.

Gość milka159
Zawsze jest taka możliwość. Ale jeśli masz miec okres to raczej niewielkie szanse. Nam też ostatnio pękła a jestem prawie pewna ze miałam płodne

Gość Nie jesteś na 100%
Przed okresem są bardzo małe szanse na zajście. To są dni niepłodne. Jeśli nie jesteś nastolatką to tym bardziej spokojnie. Szanse są tak niewielkie, że ja bym się nie bała. Jedynie jakby ci się rozregulował cykl mogłabyś zajść. A tak często to się nie zdarza. Okresu nie masz teraz ze strasu.

Gość agiew
Masz teraz prawdopodobnie dni niepłodne, więc nie ma możliwości zapłodnienia. Określaj sobie poszczególne fazy cyklu będziesz spokojniesza. Może Ci się przydać mikroskop owulacyjny ( ja mam afrodytę wiec mogę polecić) albo testy.

Gość agiew
Masz teraz prawdopodobnie dni niepłodne, więc nie ma możliwości zapłodnienia. Określaj sobie poszczególne fazy cyklu będziesz spokojniesza. Może Ci się przydać mikroskop owulacyjny ( ja mam afrodytę wiec mogę polecić) albo testy.

Gość agiew