Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ulka91

Obwisła skóra na brzuchu pomocy

Polecane posty

Gość Ulka91

Witam. Nigdy nie byłam grubasem w ciąży też nie. Mam 165cm i ważę 45kg. troszkę ostatnio schudłam ale nie bardzo. Ćwiczę codziennie czasem co 2 dzień brzuszki ale to nic nie daje. Nie dość że mam cellulit na brzuchu to na dodatek skóra nie jest jędrna. Jak zegnę się w bok to na tali robią mi się 3 wałki skóry kiedy siedzę spokojnie mogę w tym samym czasie złapać skórę po obu stronach i bardzo wyciągnąć. Jak siedzę normalnie mocno nie zginając się to robi mi się wałek nad talią który ją przykrywa. Kiedy się zegnę (nie ważnie czy jestem w staniku czy nie) robi mi się nieładny wałeczek pod biustem (mam mały biust). Często brzuch robi mi się wzdęty czasem wystarczy że wezmę dwa łyki wody niegazowanej a już wyglądam jakbym była w ciąży. Jem zdrowe rzeczy piję tylko wodę niegazowaną. Po ćwiczeniach lub godz. tańca brzuch też mi rośnie. Czasem jest tak że jak rano wstaną i spojrzę na ciało to widzę całkowicie inny brzuch jest jędrny płaski nie widać cellulitu nie robią mi się żadne wałki ale już np. popołudniu zaczyna rosnąć bez względu czy coś zjem czy nie. stosowałam wiele kremów robiłam masaże gimnastykowałam się ćwiczyłam nadal to robię i nic. Mam już tego dosyć to mnie obrzydza zaczyna bardzo źle wpływać na postrzeganie samej siebie coraz częściej załamuję się płaczę.. Nie wiem co robić.. ludzie też to zauważają nawet mój narzeczony zarzuca mi że nic nie chce z tym zrobić i żebym zaczęła ćwiczyć bo to nie za fajne wygląda. Teraz jest tak ciepło chętnie pojechałabym nad morzę lub nad jakąś wodę ale nie mogę wstydzę się.. czy któraś z was tak miała i zna na to dobry sposób ? proszę pomóżcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować