Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agulik90

jak stracić trochę ciała??

Polecane posty

Witam mam problem ze schudnięciem po ciąży (jak zapewne większość kobiet). Przed ciążą ważyłam 45kg przy wzroście 162cm, byłam chuda jak patyk, zero piersi, same kości. Gdy zaszłam w ciążę skakałam do nieba, bo z maleńkiego A zrobiło się C . Nie zwracałam uwagi na to, że nie tylko piersi urosły dwukrotnie, ale cała tak urosłam :(. Teraz ważę 65kg, przy tym samym wzroście, chociaż już mały roczek skończył. Brzuszek został i wszyscy mówią, że znów jestem w ciąży, uda są duże, a piersi zmalały do B. Nie chcę się odchudzać, bo piersi znowu ucierpią, ale nie mogę mieć tak dużego brzucha, boczków i ud. Myślałam o ćwiczeniach, ale nie mam za dużo czasu przy moim rozrabiaczku. POMÓŻCIE mi jak potraficie!!! Chcę się podobać mężowi (chociaż On twierdzi, że mu się podobam...), ale najbardziej chcę zmienić sylwetkę dla samej siebie, aby się dobrze czuć we własnym ciele. Pozdrawiam Wszystkich

Gość mmnmmnmmmmnmmmnn
jak stracić trochę ciała? utnij nogę

Gość ojojku
poszukaj na zakupach grupowych tanich zabiegow wyszczuplajacych na brzuch i uda.

Gość a nie mozesz chodzic na fitnes
ja mam 20-miesieczniaka w domu. od 2 miesiecy chodze na spinning i fitness, wieczorami jak mąz wraca juz do domu - zajmuje sie malym a ja lece. Stracilam juz 10 cm w obwodzie brzucha, planuje kolejne 10 - mialam 95 cm a teraz jest 85. W biodrach stracilam 2 cm. Nie jestem gruba tylko brzuch wlasnie jest ogromny po ciązy, dziecku. Jesli tylko masz taka mozliwosc to ćwicz najlepiej wlasnie w wiekszej grupie bo to motywujace. Poprawisz nie tylko sylwetke ale przede wszystkim nastrój!

Gość o965fg
nie wierze w takie cuda

Gość wiecznie odchudzająca sieee
hmmm, a może zastąpić kolację czymś takim, smak może średni, ale widok... :) znalazłam to przypadkiem, ale w sumie tak wyglądają moje kolacje (składniki) http://piekielnie.blogspot.com/2012/07/nie-mogam-sie-oprzec.html no i ćwiczenia na youtube jest ich od groma, tylko chęci i jakoś idzie, ja mam ten problem, że z upływem czasu motywacja mi spada, ale nie ja jedyna :/

Gość wyderka3
na brzuch nie ma to jak brzuszki, zawsze pomogą. nie musisz na raz zrobić 200 i się zniechęcić, zacznij stopniowo, pomału i zwiększaj sobie co jakiś czas ich liczbę. a jeśli chodzi o resztę ciała - dla mnie niezawodne jest bieganie. możesz biegać kiedy chcesz - są tacy, co biegają rano, są tacy, co wieczorem. może jak twój partner wraca z pracy to możecie się umówić, że on zajmie się dzieckiem, a Ciebie nie będzie, powiedzmy 45 minut? To naprawdę skuteczna metoda. Polecam bieganie z pulsometrem i wyliczenie HRmax http://trenujmadrze.pl/odchudzanie/dlaczego-nie-chudne wtedy będzie najzdrowiej :)

Gość dxdeddewdewdew
trzeba jeść 5 małych posiłków, dużo białka, dużo warzyw, węglowodany tylko dobre np. ciemne pieczywo, makaron czy ryż. Duzo wody, ale nie po jedzeniu.

Dziękuję Wszystkim za pomoc. Postaram się wypracować czas dla siebie w którym albo odwiedzę siłownię albo sama zrobię sobie mini siłownię w domu. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam

witam :) chętnie pomogę :) ja również miałam wielki brzuch po ciąży i nabrałam ciałka. Diety Ci nie proponuję jeśli nie chcesz schudnąć jakoś specjalnie, ale ćwiczenia! mięśnie wyglądają lepiej niż tłuszcz wiadomo :) kup skakankę w sportowym i hula hop. osobiście wypróbowane ;) oczywiście w domu gdy dzieciak śpi możesz włączyć na You Tube filmik z fitnessem i sobie ćwiczyć. wystarczy chcieć! a i żeby brzuch był mniej wzdęty jedz 5 małych posiłków.