Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julia856

SEKS GRUPOWY

Polecane posty

Cześć ;> Ostatnio rozmyślam wraz z moim mężczyzną o poszerzaniu swoich doświadczeń odnośnie seksu z z większą ilością osób. Może ktoś z Was chce się ze mną podzielić swoimi przeżyciami, albo odezwać się do mnie na maila? Założyłam również grupę na fejsie aby wymieniać się obawami, poglądami itp. Co o tym sądzicie? Zapraszam również na maila: gabondsva@gazeta.pl. Pozdrawiam z Poznania! ;)

Gość mateusz.koolas@wp.pl
grupowy jest ok pod warunkiem że masz sprawdzonych partnerów. Nie polecam singli noooo chyba że mają żony i dzieci czyli są wtedy zdrowi albo jest większe prawdopodobieństwo że są.

Dlaczego nie;) Jeżeli znajdziecie odpowiednie pary można spróbowac. Musisz to przemyśleć bo to już niue jest zwykły partnerski seks tylko z obcymi ludzmi. Muszą być zaufani,dyskretni,zdrowi. Musisz się zastanowić czy jestes gotowa na to abys zobaczyła partnera z inną lub odwrotnie. Często takiego typu przygody kończą się kłótniami lub rozstaniem. Prywatnie znam małżeństwo które ma dzieci a co weekend wyjeżdża na takie spotkania. Moim zdaniem nie łączy ich taka bliskość czy miłość. Raczej są względem siebie obojętni. Zależy jeszcze na jakikm etapie związku jestes.

Jestem świadoma i zdecydowana. Wszystkie za i przeciw opracowane, a ciekawość wygrywa i potrzeba dodatkowej dawki emocji :) Dziękuję za odpowiedzi! Jedynym problemem jak na razie są trudności z poznaniem ludzi o podobnych pragnieniach, w tym samym mieście i do tego z pożądaniem w obie strony.

Gość zapytam...
ile macie lat?

Gość zapytam...
daj spokój, taki seks robi się co najmniej po 10 latach małżeństwa :), nooo chyba, że jesteście tylko parą z doskoku, a on ma Ciebie za wabika :) Owszem,możesz, ale po co skrzywisz tyko swoja psychikę, a prawdziwa rodzina nie będzie już nigdy w Twoim zasięgu... Jeżeli chesz jest cał masa portali, choćby sefotka, randki sex-zone, zbornik i cał masa...

Gość mateusz.koolas@wp.pl
ja jestem za. Mam 33 lata i żonaty. długi staż. SZCZECiN.

Gość zapytam...
justa, ale chciałabyś w marzeniach, aby dwóch przystojniaków się tobą zajmowało :P... wszystkie o tym marzycie :D

julia856 głupia :) kiedy w tym zasmakujecie, potem zasieje nudą i frustrację zaczniecie wyładowywać na sobie. Zazdrość, pretensję kto wpadł na ten durny sposób. Seks i miłość ida w parzę, bardzo blisko, ściśle przylegają do siebie. To zniszczy was związek, szybciej jeśłi jest bez wspólnych emocji.