Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka32-smutno jakos mi

Gdzie znalezc faceta porzadnego?

Polecane posty

Jakos mi sie smutno zrobilo , kazdy kogos ma:( a ja ciagle sama, praca dom spanie itp.. czy juz zawsze bede skazana na samotnosc...a czas leci....:(

Gość Analogowy chłopak
a czy Ty jesteś porządna? wymagać od innych każdy potrafi, moze masz za duże wymagania względem facetów

Gość danielson.
mam dla ciebie takiego gościa ,pisze sie tutaj jako IRON PATRIOT :-D zajebisty klient :-D

nie mam, chciałabym żeby był miły, miał włosy do ramion, co najmniej 180zm wzrostu, żeby był bankierem i mógł mnie posiąść trzy razy wieczorem i raz w porze lunchu

Łuna - u Ciebie na pewno nie mam szans :)

Gość pinnaccoladda
nie ma porządnych facetów skarbie ten ród jest popierdolony jak ruskie puzzle

Gość Analogowy chłopak
pinnaccoladda nie ma porządnych facetów skarbie ten ród jest popie**olony jak ruskie puzzle nie napisałaś najważniejszego,że nauczyli się wszystkiego od kobiet

Gość lenka32-sama
ale normalnego ja nie ma wymagan.. ale to co mi pisza na chat albo sympatiiw szoku jestem , chca tylko sexu

Gość lenka32-sama
ale normalnego ja nie ma wymagan.. ale to co mi pisza na chat albo sympatiiw szoku jestem , chca tylko sexu

pewnie wiadomo faceci to ci zli ktorzy chca tylko sexu...no baa z takim nastawieniem to co najwyzej znajdziesz kota pod smietnikiem

Gość hthryt
Nie tylko sexu . Niektórzy chcą mieć jeszcze uprane i ugotowane po powrocie z roboty .Jak dla ciebie za duże poświęcenie to życzę powodzenia .

Gość Pyzunia 22 lata
nie napisałaś najważniejszego,że nauczyli się wszystkiego od kobiet jasne analogowy :D pół zycia słucham tego jak mężczyźni i chłoptasie wyciągają wnioski z zachowań i słów kobiet i jestem już na etapie że mnie to bawi :D a dla ciebie dobra rada - jak znajdziesz w życiu jeden kompatybilny do ciebie translator z babskiego na męskie masz szansę na pobudkę w życiu :P

Gość 6585685689
pyzunia jak samował pączek?

Gość 6585685689
*smakował

Gość Analogowy chłopak
Pyzunia 22 lata nie napisałaś najważniejszego,że nauczyli się wszystkiego od kobiet jasne analogowy pół zycia słucham tego jak mężczyźni i chłoptasie wyciągają wnioski z zachowań i słów kobiet i jestem już na etapie że mnie to bawi a dla ciebie dobra rada - jak znajdziesz w życiu jeden kompatybilny do ciebie translator z babskiego na męskie masz szansę na pobudkę w życiu a mnie bawią takie młode laski,które myślą ,że zęby zjadły na życiu rada dla Ciebie , weż się do roboty ,a nie żeruj na facecie , go pazerność ,zachłannośc i materializm ,ąz bije od Ciebie puste lale, blachary, materialistki,zarozumiałe lafiryndy ... jest tego od groma

Esterko, bo Łuna kocha kogoś innego tu na kafe...

Gość Pyzunia 22 lata
Analogowy chłopak :D, :D, :D przepowiem ci karierę, chcesz?: zrobisz furorę jako wróżbita i prorok będzie o tobie we wszystkich mediach niestety dopiero w chwili gdy zamykać się za tobą będą drzwi pierdla z uwagi na manipulację każdym napotkanym rozmówcą 🖐️

Gość Analogowy chłopak
Analogowy chłopak , , przepowiem ci karierę, chcesz?: zrobisz furorę jako wróżbita i prorok będzie o tobie we wszystkich mediach niestety dopiero w chwili gdy zamykać się za tobą będą drzwi pierdla z uwagi na manipulację każdym napotkanym rozmówcą cały się trzesę,tak mnie wystraszyłaś , idż przytrzymać kredens

Gość Pyzunia 22 lata
kredens powiadasz? :D a w jakim celu? przykro mi synek ale twój styl werbalizacji mysli aż zmusza rozmówcę do sciągniecia cię nieco z obłoków na ziemię :P sam rozumiesz - wrzeszczenie w strone obłoków jest per saldo dość męczące :classic_cool:

Gość Analogowy chłopak
kredens powiadasz? a w jakim celu? przykro mi synek ale twój styl werbalizacji mysli aż zmusza rozmówcę do sciągniecia cię nieco z obłoków na ziemię sam rozumiesz - wrzeszczenie w strone obłoków jest per saldo dość męczące bo towarowy na Przemyśl pojedzie przykro mi zarozumiała istoto , że któregoś dnia ,całkiem niespodziewanie zdarzy się w Twoim życiu coś co ściągnie Ci z tych obłoków i wtedy przyjdzie rozczarowania ,ale nie martw się przyjdzie także rozum.

Gość Pyzunia 22 lata
bo towarowy na Przemyśl pojedzie przykro mi zarozumiała istoto , że któregoś dnia ,całkiem niespodziewanie zdarzy się w Twoim życiu coś co ściągnie Ci z tych obłoków i wtedy przyjdzie rozczarowania ,ale nie martw się przyjdzie także rozum. wow a gdybys tak napisał to po polsku?

Gość Analogowy chłopak
Pyzunia 22 lata bo towarowy na Przemyśl pojedzie przykro mi zarozumiała istoto , że któregoś dnia ,całkiem niespodziewanie zdarzy się w Twoim życiu coś co ściągnie Ci z tych obłoków i wtedy przyjdzie rozczarowania ,ale nie martw się przyjdzie także rozum. wow a gdybys tak napisał to po polsku? widzisz ,mądremu dwa słowa wystarczą ,a głupiemu referatu mało poucz się dzieciaku ,apotem zabieraj głos cóz za pech ,znowu pusta lalka,która myśli,że wie wszystko

Gość Pyzunia 22 lata
widzę, że dobry jesteś tylko w dwóch sprawach: dyskryminacji kobiet i zawoalowanych groźbach które wzorem Nostradamusa zamykasz w niezrozumiałych dla czytelników zlepkach słów :D nie męczysz się w swojej skórze?

Gość Pyzunia 22 lata
widzisz ,mądremu dwa słowa wystarczą ,a głupiemu referatu mało jasne :D zwłaszcza, że werbalizacja mysli w języku polskim nie jest twoją mocną stroną ale winienie mnie za to to już lekka przesada :classic_cool:

Gość 5555555555555555555
pyzunia jesteś gruba?

Gość Analogowy chłopak
hahah ja straszę ? to Ty mnie chciałaś zamykać ,już nie pamiętasz? Co Ci mam jeszcze napisać ? Już prościej się nie da. Wszyscy na kafe zrozumieli,tylko Ty oskarżasz ,że jestem Nostradamusem. Jesteś zarozumiałą baba,z Twoich postów wynika,że masz postawę roszczeniową wobec facetów, każdy jest zły,bo ... nie daje się omotać w Twoje gierki, gdy piszę o tym, to nie wiesz o co chodzi,więc nawet jakbym tu pracę magisterską napisał,to Ty i tak nie zrozumiesz.