Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pszczolka.Maja

Przyjme ubranka,pieluchy,mleko GDAŃSK

Polecane posty

Gość Pszczolka.Maja

Witam wszystkie mamy. Mam dwoje cudownych dzieci, córeczkę i synka. Niestety, zanim zaszłam w ciąże z córcią (mała ma skończone 3 latka) miałam prace z umową na czas określony, który kończył mi sie praktycznie równo z urlopem macierzyńskim, i niestety umowa nie została mi przedłużona. Problemy osobiste zmusiły mnie do pozostania w domu, potem na świecie pojawił się synek, który 1 marca sończył roczek. Staram się jakoś radzić, jednak wiadomo, nie zawsze jest kolorowo. Chętnie popracowałabym w domu, ale wiem, że wielu ludzi oferujący taką prace (chałupnictwo) jest niestety nieuczciwa:/ Bardzo lubię dzieci, więc chętnie zaopiekowałabym się jeszcze jednym Maluchem, takim, który na spacerki chodzi już na nóżkach :) Jednak póki co zwracam się z prośbą do Was drogie Mamy- przyjmę ubranka dla córci (rozm od 92) i dla syneczka (od rozm 80). Wiem, że zdarzają się nieuczciwe osoby, które przyjmują ubranka na handel, sama oddaje i zdarzyło mi sie je później znajdować w dziale sprzedam. Ubranka mogę później zwrócić, napewno nie potrzebuje ich na handel. Może któraś mama miała by taniej do odsprzedania pampersy lub mleczko trójkę?? Lub do oddania?? Ze swojej strony mogę zaoferować coś słodkiego, uśmiech i miłe słowo. POZDRAWIAM:):):)

Gość dddddddddddddd
a jakie masz piersi?

Gość ja przyjme....
mercedesa. Daje slowo, ze to nie na sprzedaz tylko jestem w potrzebie :O Moze jakas kochana mama sie zlituje i podaruje mi i moim sloneczkom samochodzik. Dziekuje :-)

Gość warszawa i okolice
Hej, kupię stanik miłej kobiecie, pójdziemy razem do przymierzalni z kilkoma stanikami, wspólnie wybierzemy właściwy rozmiar i na koniec ja zapłacę. arkanasyp@interia.pl