Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę zasnąć plisss

bezsenność w ciąży, nie wyrabiam :(

Polecane posty

Gość gość
No jak jest małe to jeszcze drzemke ma w ciągu dnia ale nie zawsze ma się czas żeby się wtedy zdrzemnąć

Gość gość
u mnie bezsennosc zaczela sie juz w 4 miesiacu :O klade sie zmeczona, oczy same sie zamykaja, i...sen nie przychodzi. przekrecam sie z boku na bok, kazda pozycja mnie denerwuje, mam potrzebe ciaglego poruszania nogami (?), nie ma mowy o zansieciu bo i tak za chwile trzeba bedzie isc siku :O najgorsze, ze po takiej nocy mam okropne bole glowy. melisa absolutnie nie pomaga :/

Gość gość
U mnie to wygląda tak ze niemogę zasnąć, jak zasne to tak co 2h budzę się na siku, a z rana wstać nie mogę. Jest to męczące. Siostra mnie jeszcze wystraszyla że dziecko mi się tak budzić będzie w nocy.

Gość gość
Tez nie się cała noc i nic nie pomaga żeby zasnąć

Gość Cleo1976
Ja bym spróbowała łagodnych preparatów ziołowych albo melatoniny.Oczywiście po konsultacji z lekarzem.

Gość gość
Mi pomagało mleko z miodem

Gość gość
Jestem w 6 mcu ciazy i nie moge spac. Obudzilam sie o 1.30 a juz jest po 3ej...maz i syn spia a ja siedze z kubkiem herbaty i mysle jak tu zasnac... Macie jakiea sprawdzone sposoby?

Gość gość
Jestem w 27tygodniu ciąży, pracuję i mam niespełna 2letnią córkę, latam jak głupia w ciągu dnia, cały czas na wysokich obrotach, położę się o 23 i koło 1.00-1.30 zasypiam, budzę się koło 5 lub jeśli córka płacze w nocy a niestety to częste zjawisko i tak już potem się kręcę:( zaczynam być tym sfrustrowana, worki pod oczami, mąż ma pretensję dlaczego nie śpię, pomocy:(

Gość gość
Miałam tak samo, dwa tygodnie temu minęło samo. Spałam godzinę lub dwie na dobe. Teraz jestem w 26/27 tc i śpię non stop :/

Gość gość
38 tydzień ciąży. Nie śpię od 3 miesięcy. Za dnia zawsze jest coś do roboty, w nocy jestem padnieta- ale nie moge usnąć. Melisa nie pomaga. Koło 2 w nocy przeważnie biorę psa na godzinę na spacer- nic nie daje. Padam koło 4.

Gość gość
Ja mam tak ze albo zasypiam odrazu albo jak juz nie moge zasnąć to nie śpię cała noc, nawet chwili. Wtedy cały kolejny dzien mam totalnego dola i boje sie czy udami sie zasnąć kolejna noc, wiec sie sama zaczynam nakręcać i bać momentu pójścia spać. Porażka, zdołowana juz jestem tym

Gość gość
ja to nie dośc, że na bezsenność cierpiałam to jeszcze nie umiałam sobie znaleść odpowiedniej pozycji żeby mi się dobrze spało. W końcu zamówiłam sobie taka poduszkę do spania- Fikuszkę. Powiem wam lepiej mi z nią się spało, bynajmniej się jakoś ułozyłam. Teraz Jasiek nasz mały bawi się nią. Polecam, na prawdę przydatna http://materacyk.pl