Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uihfrk

psychiczna szwagierka???

Polecane posty

Gość uihfrk

co można sądzić o takim człowieku??? . Nie ma żadnych zasad - robi co chce. Nigdy nie była na żadnych urodzinach, ślubach czy innych imprezach na które była zapraszana jak to mówi ona "nie lubi takich imprez" :/ Chodzi do kosciola bo robi przyjmność babci- tam zakłada słuchawki i słucha muzyki, do tegoz koscioła chodzi prawie goła :/ najkrótsza mini na świecie i obcisła bluzka + 10cm obcas... Dupczy sie z facetem tak głosno ze wszyscy słyszą :/ masakra dziewczyna ma 22lata :/

Gość uihfrk
acha no i dodam że dziewczyna nie pracuje tylko studiuje zaocznie :/ byczy sie cały czas, łazi na zakupy po galeriach handlowych i kupuje najdrozsze rzeczy

Gość whcfc
sama napisałas - zyje jak chce, robi co chce... więc daj jej zyć ;) i wyluzuj, nei baź taka święta

Gość whcfc
a skąd ma kase? ale zazdroscisz jej czy co? bo nie pojmuje twojego oburzenia, zyj po swojemu i juz

Gość uihfrk
nie zazdroszcze jej tylko oburza mnie jej zachowanie! ciekawe jakbyscie wy sie czuli jakbyscie mieli w rodzinie takiego kogoś... kase ma od babci ktora jej daje

Gość whcfc
ale co ci do niej? weź wyluzuj dziewczyno!!

Gość whcfc
:D:D a skąd wiesz że blachara? po ile wy macie lat? zakładam że max 20

Gość uihfrk
NIE, nie jestesmy az tak młodidz

Gość siemastary
cóż... Miech żyje młodość :D

Gość whcfc
a co ma miniówa i szpilki do blachary > :O nie bronie jej ale widze ze autorka tego postu sam ama jakiś problem :O a psychiczny jest każdy, bo każdy człowiek ma jakąś psychikę dzieciaki! ;) pa

Gość uihfrk
ehhh jesli to jest juz dla was normalne ze ona tak robi o ja nie wiem co sie z tym światem dzieje

Gość ty jestes
psychiczna ze obrabiasz jej dupe na forum,to wez idz i powiedz jej to osobiscie a nie milesz ozorem na forum.najgorsze sa takie madrale jak ty,nigdy nie powie prawdy prosto z mostu,tylko smaruje za plecami.Widocznie musisz byc zazdrosna,bo ja mam to w dupie jaki kto jest i co soba reprezentuje.to jego zycie i jego sprawa. tez mam take pojeby w rodzinie,co tylko za plecami na mnie gadaja a w oczy slodza,albo milcza.

qrde juz nawet anonimowo sie dziewczyna nie moze wyzalic :D ja wiem o jakim typie Ty mowisz, tez by mnie takie babsko wkurzalo ;)

Gość uihfrk
no akurat ty mi nie bedziesz mówić co mam robić...

Gość dobra rada dobra rada4
powiedz jej to w twarz i nie utrzymuj z nią kontaktow jak ciebie jej osoba razi.

Gość uihfrk
oczywiscie ze jej to powiedziałam ale zostałam wrogiem nr 1 całej rodziny, najgorszym złem jakie wogole wyszło...

Gość ty jestes
taaa wylej tu ten swoj caly jad,nasza polska mentalnosc zawisc i obrabianie dupy za plecami,popisalas sie nie ma co.

Gość uihfrk
nie z moim bratem tylko to jest siostra mojego męża... ma jakiegoś faceta łysego nie wiadomo skąd - nawet nie wiem jak ma na imie ani skąd jest...nigdy nie przyszli pogadać - nawet cześć nie powie :/ przyłazi tylko na noc i słychac jak wszystko sie rusza normalnie

Gość uihfrk
hehe myslisz ze to cos daje?

Gość uihfrk
no z małolata to mi sie nie chce konkurowac. mamy dwojke malych dzieci wiec sama rozumiesz

to tym bardziej poszła bym do niej i powiedziała by była ciszej bo masz małe dzieci i nie chcesz by tego słuchały...rodzina raczej stanie z a Tobą....

Gość uihfrk
no to chyba nie do konca rozumiesz moją sytuację, juz jej zwracalismy uwagę to mnie tak obgadała że masakra, zrobiła ze mnie wariatkę... stwierdzila ze dzieci płaczą bo są głodne i że ja dzieci głodze... a mała poprostu kolki miała... a wszyscy na mnie czemu jej nie daam jesc? przeciez dziecko głodne jest ....

to najpierw zrób sobie w kims sojusznika np. tesciu lub tesciowej i powoli wytykaj błedy...a w tedy zaczna to zauważać...

Gość dobra rada dobra rada4
o;lej tą idiotkę:P niech robi co chce, a ty miej to gdzies;)