Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosem w kałuże

dodatki do cytrynowej kiecy . help!!

Polecane posty

Gość nosem w kałuże

jestem starszą. kupiłam cytrynową sukienke. przed kolano, rozkloszowana bez ozdób prosta kiecka. dodatki w jakim kolorze, bo nie mam pojecia. kolor sukienki taki jak sukienki tej pani po lewej. http://stylio.pl/images/redaction/1_620_748.jpg

Może brąz lub butelkowa zieleń? Rudy i grafit też może fajnie wyglądać. Musisz dopasować kolor dodatków również do swojej urody.

Gość lopae
możesz przepasać się rowerową dętką

Gość eeeeeeee????????
Gość do cytrynowego koloru
pasuje granat , niebieski właściwy 'ultramaryna', niektóre błękity, kolor morski, grafitowy , szarości popiele, czekoladowy brąz , ciemnie fiolety, ciemne zielenie np butelkowa zieleń , nawet amarant i fuksjowy tylko dobrze dobrać odcień ;)

Do cytrynowej kiecki pasują drobne dodatki w kolorze miętowym dajmy na to laier miętowy na paznokciach. natomiast jesli chodzi o biżuterie postawiłabym na szeroką przepaskę w talii cienka coś jak wstążka lub pasek zapinany w talii o kolorze szarym mentny szary do tego bizuteria w kolorze granatowym polecam biżuterie w typie starodawnym czyli pieknie bogatozdobione klipsy lub kształtne perełki, pierścien z granatowym oczkiem i jesli preferujesz piękną wyrużniającą się ciekawa broszke w granacie jesli bedzie ona umocowana gdzies zaraz pod szyją lub na dekolcie nie zakładaj naszyjnika broszk taka mozna tez umocowac na szarej przepasce w tedy mozna tez załozyc lekki wisiorek w kolorze granatu. Jesli chodzi o torebke najlepiej wybrac kopertowke srebrna lub srebrno granatowa.

Witam dziewczyny...mam pytanie a co sadzicie o polaczeniu zoltej cytrynowej sukienki z mietowym zakietem do tego buty nudei jakas bransolekaduza tez nude...no i moze klipsy, tylko nie wiem jaki kolor...prosze o porade

Srebro, albo turkus. Sukienka jest sama w sobie tak ozdobna, że jak założysz fajne czarne lub turkusowe szpile, to nic więcej nie będzie Ci potrzebne.

Gość bordo ładnie wygląda z...
taki kolor potrzebuje trochę kontrastu a tym bardziej w dodatkach, najlepiej jesli to będzie granat, brąz w ciepłym czekoladowym odcieniu ale ciemnym, szary stalowy ale nie za dużo, zieleń ciemna ale żywa jak dość ciemna butelkowa, fiolety niektóre też będą wyglądać dobrze ale te ciemne nasycone, co do nude i pereł albo mietowego to jakoś będzie wyglądało to mdławo i nijako , taki kolor dobrze jest wydobyć i ładnie zestawić;) czerń z kolei i szarości przytłumią ten kolor

Gość gość
Ja bym ubrała jakieś czerwone szpilki. A że jeszcze widziałam naprawdę piękne na Eobuwie to już w ogóle mam na nie fazę:)