Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbliża się...

nadchodzi KONIEC ziemi jaką znamy

Polecane posty

Gość zbliża się...

BARDZO PILNE PRZESŁANIE BOGA OJCA DLA LUDZKOŚCI Ludu Moj, dziedzictwo Moje, Pokój niech będzie z Wami. Zbliza sie ogień z Niebios, który oczyści Moje stworzenie i Moje dzieci. Ziemia Moja będzie jęczeć jak kobieta podczas porodu, gwiazdy sie przerazą i planety sie wyrównają tworząc zjawiska na niebie nigdy dotąd nie widziane dla zadnego oka. Moje dzieci, dziedzictwo Moje, odwrotu juz nie ma. Moja Boska Sprawiedliwość przychodzi w celu przywrócenia porządku i prawa. Ludzkość dowie sie o moim istnieniu i żaden śmiertelnik nie bedzie mógł wątpić we Mnie i w Moje słowa. O ludzkosci, dla was poświęciłem Mojego Jedynego Syna, aby dać wam zbawienie i Moje Imie zostało uwielbione poprzez Jego przelaną krew; ale wy wzgardiliscie tajemnicą miłości przedstawionej w Jego Ofierze; minęlo ponad dwadzieścia wieków, a jednak ciągle kontynuujecie odwracając sie plecami do Boga Miłości i Miłosierdzia! Kielich Mojego Sprawiedliwego Gniewu jest przepełniony, wasz grzech i obojętność złamala kod miłości, która rządzi wszechświatem i otworzyla kod dla Mojej Sprawiedliwości, co znaczy, ze wkrótce ją otrzymacie za wszystkie wasze grzechy, obojętność i niesprawiedliwości. Całe stworzenie odwróci sie przeciw wam, bo wy jesteście jedynymi, którzy łamią równowagę rzeczy stworzonych. Wiecie, że Moja Sprawiedliwość oczysci to wszystko, przywroci wszystko do porządku. Wszechświat juz zaczął swoje pobudzenie, ogień z nieba jest w drodze, by was obudzic z waszego duchowego letargu i potwierdzi Moje istnienie jako jedynego prawdziwego Boga. Moje Imię jest zapomniane i zniekształcone poprzez ogromną większość ludzkości; wasi bogowie są tak liczni jak wasze miasta i tak jak ulice w Jerozolimie są ołtarze hańby, które powstały by ofiarowywać kadzidło Baalowi. Zapewniam was, że bogowie wasi nie zbawią was w dniu waszego nieszczęścia! Moje stworzenie jest w momencie zostania przekształconym i wszystko wróci do początku. Wszystkie Moje dzieci będą troszczyć sie o równowagę miłości i nie będzie więcej niesprawiedliwości ani grzechu. Wszystko przejdzie w ręce moich wybranych, a Moja Wola będzie tak w niebie jak i na ziemi; jak jest napisane. Przygotujcie się wiec, bo ogień Mojej Sprawiedliwości juz podąża w kierunku ziemi; ubierzcie sie w wory pokutne i czyncie pokute, gdyż godzina Mojej Sprawiedliwości jest blisko. Niech pokój Boży zamieszka w waszych sercach, ludzie dobrej woli. Wasz Ojciec, Jahwe, Pan Narodów.

Gość zbliża się...
musimy sie przebudzic, i zrozumiec, ze nie kasa jest wazna, nie rozrywki, ze jestesmy istotami DUCHOWYMI,ze wędrówka po ziemi jest tymczasowa - po śmierci ciała nasza dusza pozostaje żywa i od nas zależy gdzie sie znajdziemy..