Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monik000

Dlaczego ona tak zrobila...

Polecane posty

Gość Monik000

Mieszkamy z tesciami. Coreczka plakala, bo nie mogla zasnac, a tesciowa zrobila sobie na dole muzyke glosno. Dlaczego?

Gość Bligalim
Bo teściowe to wredne małpy,znam to autopsji.

Gość a moze tak cos innego
Bo jest glupia, tyle h he

Gość niechcemisiewierzyć
Bo nie chciała wycia słuchać. Ale zrobiła głupio, bo wiadomo, że przy hałasie dziecko tym bardziej nie zaśnie.

Gość powiem i ja .....
może akurat puszczali w radiu jej ulubioną piosenkę a tak na poważnie to czemu nie zapytasz teściowej ...skąd mamy wiedzieć czym w danej chwili kierowała sie ta kobieta

moim zdaniem nie jest ani dobra tesciowa ani nie bedzie nigdy dobra babcia dla twojej malej.widocznie jej przeszkadzacie ,a w szczegolnosci mala.ona chce miec spokij a go nie ma .robi na zlosc tobie ale tez krzywdzi malucha bo nie moze spac,.

babcia powinna przyjsc do was przytulic mala i zapytac dlaczego ona placze tak powinno sie robic z wnukami kochacnwet wtedy gdy placza bez powodu a nie robic na zlosc.

Gość Monik000
Ona nawet pali w domu iprzy malej kiedys tez jak opiekowala sie nia, teraz juz jej nie daje malej... a w domu i tak pali...

Gość Monik000
wiec pewnie po zlosci zrobila glosniej muzyke...

napewno po zlosci ,moze powinnas porozmwiac o tym z mezem ,powiedziec mu co robi tesciowa ,w koncu to jego matka i jego corka.a potem to juz maz powinienen sie tym zajac porozmawiac z mama i prosic zeby tego nie robila.

Gość fluffy duffy
masz zdrowo popierdolona tesciowa:O czemu nie pojdziecie na swoje tylko uzeracie sie z wariatką?

Gość Monik000
Szukamy wlasnie mieszkania, bo maz dostal podwyzke, ale takie drogie one sa, nawet te kawalerki. Corka podrosnie i ja pojde do pracy. Moja mama juz nie ebdzie pracowac i zajmie si wnuczka, teraz nie jest to realne, przeciez tesciowej nie zostawie malej, jak tak postepuje, a czami ja uderzy, bedzie palic przy niej....?