Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 4-letniej jedynaczki

zajęcia dla jedynaków

Polecane posty

Cześć wszystkim:) mam uroczą czteroletnią córeczkę. Razem malujemy, robimy jakieś wycinanki,chodzimy na spacery itp., ale kiedy np gotuję obiad jest ta chwila kiedy musi sama zająć się sobą i chciałabym ją czymś pochłonąć, zainteresować na więcej niż 3 minuty ;)macie jakieś pomysły?

Gość czterolatka to chyba
może sama porysować, polepić z ciastoliny czy pobawić się lalkami. chyba matka nie musi zajmować jej każdej chwili. to już duże dziecko. Podsuń jej puzzle czy inne układanki, klocki, coś plastycznego

bardzo lubi chwalić się swoimi dziełami i co chwile woła "mama chodź zobacz" ;) stąd to moje zapytanie o pochłaniające zajęcia

Gość czterolatka to chyba
to niech sama przyjdzie i pokaże. albo powiedz jej niech stworzy galerię i obejrzysz za godzinę:D

Gość jakie znaczenie ma dla pytania
to ,ze córeczka jest urocza?

Gość jakie znaczenie ma dla pytania
?

Gość wdhdcbcccxx
ja mimo ze sidze w domu daje corke do przedszkola. a potem siedzimy na dworze.Chodzimy na plac zabaw, na golabki czy pogramy w pilke.

Gość dla dziewczynki
Jak dla dziewczynki to „top modelki .powinna jej sie ta gra spodobać, jak i moim córkom. albo podróże z cyferkami i literkowe zoo. To są takie 3metrowe układanki edukacyjne ;) trochę miejsca zabierają, tym bardziej jak obie moje córunie zaczną jednocześnie układać, ale tym większa radośc jest ;)