Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mela267

Kolega potrzebny od zaraz

Polecane posty

Mela, dziewczyno, takie poszukiwania to trochę jak z motyka na słońce. W tym wieku bedzie bardzo bardzo cięzko znaleźć normalnego nie pokiereszowanego przeszłością faceta. Ale z dziką radościa przeczytam, żeś znalazła :). Jak byłam wolna, tez szukałam i znajdowało się a i owszem, ale wiek zaczynał mi się od innej cyferki ... 2 :P. Powodzenia !

to szukaj igły I właśnie oto chodzi autorce, o inny punkt widzenia .Niektórzy wciąż piszą i mówią o sexie w każdej sytuacji ,chodzi chyba by pokazać jacy są maczo,męscy i temu podobne bzdety i się przez to dowartościować .Zwykłe pieprzenie ,sex to nie całe życie, nawet króliki i zające czasami robią coś innego a dymają się często :D

Gość mela267
zeeenek może i masz rację tym bardziej że co poniektórzy mylą tutaj pojęcia kolegi a kolego -mężczyzny dla siebie bo nie takiego szukam. A mój wiek nie ma nic do tego, bo czy będę miała 20 czy 60 lat będę miała taką samą ochotę na rozmowę.

Gość zeeenek
No wiec ja pisalem o koledze.

Gość mela267
BluMen orginal dzięki chociaż ktoś mnie rozumie

mela267 BluMen orginal dzięki chociaż ktoś mnie rozumie Trzeba być nieociosanym kołkiem vide "to szukaj igły" by nie zrozumieć ,co on robi na kafe nie zalicza panienek ? Krowa co dużo ryczy ,mało mleka daje hehe ;)

Gość po co ci kolega
potrzebujesz sie podbudowac? wiadomo, ze ci faceci, ktoryz sie zglosza beda chcieli seksu i ty tez dobrze o tym wiesz;)

Gość mela267
BluMen orginal wszystko się da jeśli się chce:)

Gość zeeenek
Nie ja nie chce od niej seksu

Gość mela267
po co ci kolega ograniczone myślenie faceta, widać tobie tego brakuje, jak to się mówi głodnemu chleb na mysli.

Gość mela267
a ja niechce seksu od nikogo z tego forum więc proszę darować sobie takie komentarze.

mela267 a ja niechce seksu od nikogo z tego forum więc proszę darować sobie takie komentarze. Oj Mela nie bąź tego taka pewna ;) A z takimi komentami to tu na forum musisz się liczyć, mimo że to nie forum erotyczne.

oj Blue trzeba mieć w siebie trochę wiary a ja nie rzucam słów na wiatr :) mogłam załóżyć topić na ogólnym bo uczuciowe to też się kojarzy ze związkiem itd.

inaczej seks- mam, uczucie- mam, związek mam, szukam przyjaciela - lepiej? :)

Gość po co ci kolega
janse, szukasz odskoczni;)

po co ci kolega bynajmniej, widać że to ty jesteś w potrzebie.

Gość po co ci kolega
mam wsyzstko, to po co mi potrzeba:p

Lucy zdrowiej dla kogo? poczujesz się lepiej? przecież to o mnie chodzi i mam prawo szukać kogo chcę.:)

Gość zeeenek
szukam przyjaciela - lepiej? Tak.

po co ci kolega sam nie porzebujesz to dlaczego mi wmawiasz że szukam czegoś innego niz mam w zamiarze?

byłabyś zadowolona, gdyby Twój facet zaczął tu poszukiwania przyjaciółki? a wybór miałby nie mały, bo liczbowy stosunek kobiet do mężczyzn jest tutaj pewnie jak 100 do 5

Lucy ja nadal niewiem w czym ty widzisz problem akurat szukanie kolegi do ROZMOWY to nie jest powód do umoralniania mnie bo naprawdę są większe tragedie, zdrady, romanse na świecie, więc proszę na tych topikach się pisz i udzielaj swoich cennych porad.

jak widać nawet na forum nie można być odrębną jednostką, nie można odbiegać od reguły bo jest się osądzonym i to w dodatku mylnie.

Gość zeeenek
Taki swiat

ale ten przyjaciel ma być tylko na monitorze? wtedy chyba nazywanie go "przyjacielem" jest nadużyciem semantycznym

przyjażń to jest pojęcie względne każdy je interpretuje jak chce, mam kolegę w pracy zawsze rozmawiamy o dupie marynie dosłownie o wszystkim i o niczym ,oboje traktujemy się antyseksualnie ale teraz go niema:( jest na urlopie i nie mam z kim porozmawiać a wiem że z facetami lepiej się dogaduje . Nie mam potrzeby spotykania się, wychodzenia na piwko z kolegą nic ponad rozmowę nie wchodzi w grę.

Gość steanmnw123
jednym slowem autorka tego topiku musi znalezc mlodszego;p;P

steanmnw123 młodszego? niewiem o co ci chodzi więc proszę rozwiń swoją błyskotliwą myśl.

Gość steanmnw123
ja nie jestem blyskotliwy hahahaxd tylko kolezanka wspomniala ze fajnie faceci to tylko 2 z przodu maja;)