Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

female093

OCHRONA WŁOSÓW PRZED SŁOŃCEM! POMOCY!

Polecane posty

WITAM! Mam problem, ktory mnie irytuje... i mam nadzieję, że dostanę tu jakiekolwiek wskazówki na zwalczenie go. Mianowicie.. odkad pojawily sie upaly, moje wlosy sa totalnie nie swoje, sa dramatyczne! Sa jak siano! ;/ stosuje szampon i balsam STAPIZ sleek line z jedwabiem i niestety na nic to wszystko kiedy jest slonce.. Czy mieliscie doswiadczenie z jakimis kosmetykami chroniacymi wlosy przed sloncem? PROSZE O POMOC! Niedlugo wyjezdzam zagranice a tam.. promienie slonca o wiele silniejsze i to juz bedzie kleska dla moich wlosow. BŁAGAM O POMOC! ZARADŹCIE COŚ NA MOJE SIANOWATE WŁOSY!

Gość dovveeeeee
kup szampon dove intensive ripear (pewnie źle napisałam :/ ) jest seria chroniąca przed słońcem, ja używam i ogólnie jestem zadowolona z tego szamponu ale czy działa przed słońcem? niby ma ale wiadomo jak to jest

Niestety jakiekolwiek szampony i odzywki z DOVE nie sa dla mnie.. nie przynosza jak dla mnie efektu..

Gość proste rozwiazanie problemu
po ostrym sloncu chodzi sie z nakryciem glowy,zawiaz sobie chustke czy cos i slonce nie bedzie tak niszczyć włosów. uzywanie czegokolwiek z jedwabiem tez mija sie z celem bo jedwab osadza sie na wlosach i wydaje nam sie ze wlosy sa w lepszej formie niz w rzeczywistosci,tak naprawde wlosy wtedy nie moga oddychac i je zaparzasz.

Gość ewkawlkp
ja uwielbiam maskę Lbiotica biovax do suchych i zniszczonych rewelacyjnie nawilża odbudowuje strukturę włosa włosy są błyszczące bez rozdwojonych końcówek fajnie się układają mam ją sprawdzoną też w upalne dni co ważne w moim przypadku nie obciąża włosów i przetłuszcza

Gość robiczenkaa
Ja z kolei stosuję Seboradin Sun, kurację do ochrony włosów przed promieniami UV. W ofercie jest szampon, maska i mgiełka. Na wakacje w ciepłych krajach jest przydatna a i w kraju w lecie też używam. Sprawdźcie bo włosy są po niej naprawdę mocne i lśniące.

Gość gość
kapelinder a te na dole tyż??? tak szalejo!!!