Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnik,

zycie mi przez palce ucieka z powodu brzydoty :(

Polecane posty

Gość samotnik,

.

Gość JestemFacetemZWarszawy
nic Ci chłopcze nie ucieka; ładne kobiety są Twoim złudzeniem; kobiety są brzydsze niż Ci się wydaje

Gość do kretyna z Wawy
Czyżby żadna cię nie chciała że tak kobiety obrażasz? Do pana któremu ucieka życie...znajdziesz tą jedyną, bez obaw, nie wszystkie kobity to pustaki patrzące na wygląd...więc jak masz fajny charakter to nie masz się czym martwić...

Gość samotnik,
nie ma baby ktora by nie patrzala na wygląd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szczegolnie na tak brzydki jak moj

Gość samotnik,
nie da sie poprawic brzydoty, nie wiesz o czym piszesz.

Gość do kretyna z Wawy
jaaaaasne...iść do dentysty, dermatologa, schudnąć, zaliczyć wizytę u fryzjera i ubierać się jak człowiek...nie mówię że brzydota zniknie całkiem ale wygląd poprawisz...nie wiem jak wyglądasz, więc nie wiem co ci poradzić, ale tak jak pisałam dużo idzie zmienić...no chyba że masz brzydkie rysy twarzy...całą resztę jakoś zniwelować idzie

Gość samotnik,
wydaje ci sie ze wszystko mozna zmienic, bzdury piszesz. po tylu operacjach bedziesz wygladal jak micheal jackson. a moze uwazasz ze on tez byl zaniedbany???

Gość do kretyna z Wawy
Tak jak napisałam...jeśli masz brzydkie rysy twarzy to masz problem...I nie piszę bzdur, bo to nie JA jęczę jak baba, że jestem brzydka. Podrasować wygląd można zawsze i poczuć się choć trochę lepiej. Zresztą widzę, że jesteś kompletnie zacietrzewiony w swoim mazgajeniu się więc to moja ostatnia wypowiedź. Co do Jacksona, to on zamiast operacji na twarz powinien sobie zrobić operację 5 klepki. Adieu