Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Porelka

13latka i komputer...jakieś rady?

Polecane posty

Gość Porelka

Witam.Prosze Was o porade. Córka ma 13 lat teraz idzie do pierwszej klasy gimnazjum.Mam z nią problem a ściśle pisząc z używaniem komputera przez nią. Może napisze ogólnie. W ciągu roku szkolnego jest zasada najpierw lekcje,nauka obowiązki a na koniec komputer. Masymalny czas korzystania z niego w roku szkolnym jest do godz 20 lub 21 różnie to bywało. teraz mamy wakacje nauka odpada więc córa od rana ma czas dla siebie. Może wychodzić kiedy chce oczywiście pod kontrolą ma telewizor w pokoju i komputer. Myśle że nie jest jakoś ograniczona. Awantury teraz są co do komputera.Ona ma zamiar siedzieć przy kompie do nocy bez ograniczeń dlatego że ma wakacje a świadectwo miała z czerwonym paskiem - to jest jej zdanie. My z mężem postanowiliśmy że komputer może być odpalony do 22 godz a potem szykowanie się do spania. My chodzimy spać około 23 godz i normalne że wymagamy tego samego od córki przecież nie zostawimy jej przy kompie na noc. Córa chodzi i wyje że my jej wakacje rujnujemy bo wszyscy siedza ile chcą przy kompie tylko my wredni jesteśmy i ona musi rezygnować z komputera o 22. Już nie mam sił.Czy my faktycznie źle robimy? Normalnie czarna rozpacz a ta wzbudza we mnie poczucie winy że faktycznie jej coś odbieram no i te stwierdzenie że wszyscy siedzą ile chcą tylko nie ona i faktycznie jak patrze na jej gg o 22 to wszyscy aktywni w jej wieku. Co o tym myślicie ? normalnie ręce opadają

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować