Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona55

czy to czop śluzowy ?

Polecane posty

Gość Zmartwiona55

Hej dziewczyny jestem w 29 tygodniu ciąży, i od wczoraj schodzi ze mnie przy siusianiu kawałami gęsta zbita substancja o zabarwieniu zółta -zielonym , mlecznym i przezroczystym. Myślicie że to może być czop / wczoraj trochę się przytulaliśmy z mężem czy to może być od tego? dodam ze dzidzia jest jakaś niespokojna szybko i gwałtownie się rusza. proszę o pomoc i odpowiedź

Gość Zmartwiona55
nie jestem pewna czy to czop właśnie, troche za wcześnie chyba ale przeczytałam pełno forum to konsystencja sie niby zgadza tylko zabarwienie jest różne bo raz żółtawo-zielone jak smarki mniej wiecej czasami mleczne a czasami przezroczyste ...

Gość Zmartwiona55
a jak zachowywało się w tym czasie twoje dziecko kiedy odszedł ci czop ?

Gość dobrzeradze
skonsultuj się z lekarzem albo jedź na IP nie ze względu na czop choć trochę też intensywne ruchy dziecka odbiegające od przeciętnych są powodem do niepokoju i wymagają koniecznie konsultacji z lekarzem jeśli rzeczywiście to jest czop i jest zielonkawy to tez niedobrze więc nie zwlekaj i jedź do lekarza albo do szpitala niech robią usg z przepływami

Gość dobrzeradze
szybkie i gwałtowne ruchy dziecka mogą świadczyć o jego złym stanie podduszaniu oplątaniu się pępowiną problemami z łożyskiem objawem niedotlenienia jest wydalenie też przez dziecko smółki która barwi wody płodowe i czasem czop na zielony kolor nie panikuj ale jedź to sprawdzić

Gość czytam bo lubię
zadzwoń do lekarza i się umów jak najszybciej na wizytę.

Gość Zmartwiona55
te ruchy dziecka to nie wystepuja ciagle nagle zaczyna sie ruszac i to gwaltownie i to ustaje. Ale może macie racje sprawdzić co to nie zaszkodzi ..

Gość dobrzeradze
właśnie to tym się objawia gwałtowne ruchy potem cisza znowu gwałtowne ruch y i cisza jedź i nie zwlekaj