Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzywdzona przez fryzjerke:/

Fryzjerka zrypala mi fryzure:(

Polecane posty

Gość skrzywdzona przez fryzjerke:/

Od lutego mialam zrobionego boba, ale ze wlosy z tylu juz mi odrosly sporo, to postanowilam pojsc sciac, ale chcialam tylko wlasnie tyl, poszlam do tego samego salonu z tym ze akurat byla inna fryzjerka. Powiedzialam jej jak chce, ona stwierdzila ze widac co odroslo i co ma sciac. Jednak to co ona zrobila z moimi wlosami przerazilo mnie:/ sciela mi wlosy z przodu, calkowicie psujac efekt boba, do tego z tylu zeszla mi z dlugosci scinajac wlosy brzytwa (na co nigdy w zyciu bym sie nie zgodzila), nAtomiast to co trzeba bylo maszynka wygolic zostawila:/ Efekt jest taki, ze zamiast miec ladnej bobikowatej kulki na glowie mam jakas szope, ktorej nawet fenowaniem nie da sie ulozyc! Ciekawe czy daloby rade to naprawic nie skracajac bardziej wlosow? Prawde mowiac troche boje sie isc znowu do fryzjera, .o moge lysa zostac:/

Gość jak to policeman
często tak bywa,że spieprzą fryzurę ale cóż .Spróbuj w innym salonie ewentualnie zetnij na" chłopaka"jeśli tak sie da:)

Gość moze nic nie rob
odrosna , bo jak zaczniesz poprawiac to zetna jeszcze krocej .

Gość ewkawlkp
ile razy ja też tak miałam............ masakra te fryzjerki są jakieś dziwne szczerze mówiąc za każdym razem mówię tak samo jak zwykle i za każdym razem jest coś innego

Gość ice.cream.1991
ja bym tam poszla. niech poprawia to co zepsuli!

Gość Tłusta mamma mia
Złóż reklamację i zażądaj poprawki

Gość ewkawlkp
ja na pewno nie zaryzykowałabym poprawki u osoby która mi spieprzyła włosy bo jak za pierwszym razem nie zrobiła ok to najwidoczniej nie umie tego robić

Gość madaalennn
Ja nie poszłabym. Zapuść włosy, wymysl jakies fajne upięcie czy cos, jakies wsuwki itd. Zaczesuj jakos. Ja do fryzjerki zaufanej chodze raz na 3 miesiace jak mi odrost maluje. Włosy mam długie, końcówki ścinam sama, bo mam uraz do wczesniej szej frzjerki. Wiecie co mi zrobiła? "Refleksy" we włosach :-O w efekcie miałam rudo-żółto- brązowe włosy, sraka na głowie, mocno pocieniowane, do tego puszące sie włosy, tragedia :-O

Gość mallopallo
czemu chodzisz do przypadkowych fryzjerów? tez tak kiedyś robiłam i nigdy nie wiedziałam co z tego wyjdzie. teraz chodzę do tej samej fryzjerki za każdym razem i jestem zawsze zadowolona